Válása óta rengeteget iszik a világsztár

válás alkohol Ronan Keating
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ronan Keating alkoholba fojtja bánatát.

A Boyzone együttes frontembere nem túl boldog az utóbbi időben: 14 évnyi házasságot követően szakítottak feleségével, Yvonne-nal. "Borzalmas időszak ez nekem, ez a legkeményebb dolog, amivel valaha meg kellett küzdenem." - vallotta a népszerű zenész, aki azt is hozzátette, nagyon nehéz volt meghozni a döntést. "Le is fogytam miatta. Nem csoda, hiszen rendszeresen futok, de gyakorlatilag semmit sem ettem az utóbbi időben, viszont sokat ittam... Ez nem valami egészséges!"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A párnak van három gyermeke, így miattuk is jó viszonyban kell maradniuk az egykori házastársaknak. "Barátok vagyunk, se nem több, se nem kevesebb nincs köztünk. A legfontosabbak a gyerekek, az, hogy ők boldogok, és nem szenvednek hátrányt semmiben" - vallotta Ronan Keating.

Válik Rakonczay Gábor és feleségehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120524-veget-ert-a-szerelem-valik-rakonczay-gabor-es-felesege.htmlMindenki hazudik, aki nem, az is!http://www.life.hu/tested-lelked/20120509-hazugsag-es-fullentes-hitek-es-tevhitek-a-hazugsagokkal-kapcsolatban.htmlKate Beckinsale az ágyban vicceli meg a férjéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-kate-beckinsale-az-agyban-vicceli-meg-a-ferjet.htmlFantasztikusan néz ki a sorozatsztár - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-fantasztikusan-nez-ki-a-sorozatsztar-lisa-rinna-pedig-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.