5 híresség, akik elveszítették vonzerejüket

vonzerő híresség színésznő szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu most olyan hírességeket gyűjtött össze, akik szépségükkel és tehetségükkel évekkel ezelőtt még lenyűgözték a rajongóikat, ám az idő őket se kímélte. Lássuk, milyen változáson mentek keresztül az évek alatt.

1. Brigitte Bardot

A francia énekes-színésznő igazi divatikon volt a '60-as években csodás szőke hajával és jellegzetes fekete szemöldökével. A 77 éves színésznő vonásai most aligha emlékeztetnek a valamikor ellenállhatatlanul szexi nőre. Manapság trendi fotók helyett rasszista kijelentéseivel hívja fel magára a figyelmet. Megjegyzései miatt már többször állt bíróság előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Melanie Griffith

A gyönyörű szőkeség 1975-ben robbant be a köztudatba az Éjszakai lépések című filmjével. Még csak 17 éves volt, de pikáns meztelen jelenetei óriási vihart kavartak Hollywoodban. Melanie Griffith arcával most leginkább drogprevenciós szórólapokat lehetne készíteni. A színésznő már számos elvonókúrán van túl, hol a kábítószerek, hol pedig az alkohol miatt vonul intézetbe. A szőke szépség ugyanis nagyon fiatalon rászokott a drogokra, azóta folyamatosan próbál megszabadulni káros szenvedélyétől. Az 54 éves sztár idén is megfogadta, hogy tiszta marad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Stílusos és borzalmas próbálkozások a vörös szőnyegen. Kattints a galériáért!


3. Sinead O'Connor

Az ír énekes-dalszövegíró szinte sokkolta a közönséget az 1980-as években kopaszra borotvált fejével és különleges hangjával. A 45 éves sztár 1992-ben hazaköltözött Dublinba, hogy több időt tölthessen a családjával, miután a Saturday Night Live című műsorban nyilvánosan széttépte a pápa fényképét. Azóta többször is hangoztatta az egyház iránti ellenszenvét. Legutóbb lemondásra szólította fel XVI. Benedek pápát, mivel szerinte túl sokáig titkolta és akadályozta az 1975 és 2004 közötti vatikáni pedofília nyomozását. 1992 óta nemcsak karrierje van zuhanórepülésben, de a külseje is teljesen megváltozott.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



4. Patricia Arquette

A szőke színésznő 17 évesen játszott először a Pretty Smart c. alkotásban, egy évvel később főszerepet kapott a Rémálom az Elm utcában 3.: Álomharcosok című filmben. 1991-ben CableACE-díjat kapott a Vadvirágok c. filmben egy süket, epilepsziás lány megformálásáért, majd néhány szerep után hosszabb szünet következett. Öt évvel ezelőtt szerződtették a Médium főszerepére, a nagysikerű sorozat azóta is tart. A 43 éves színésznő ugyan visszatért, de már közel sem a régi. Vajon a Nicolas Cage-dzsel való házassága nyomta rá a bélyegét a külsejére? A pár ugyanis 1995-ben összeházasodott, majd kilenc hónappal később különváltak. Ezek után többször beadták, majd visszavonták a válási kérelmüket, végül 2001-ben váltak el hivatalosan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



5. Renée Zellweger

1996-ban a Jerry Maguire - A nagy hátraarc című filmben egy kellemes, üde teremtést ismerhetett meg a közönség. A 43 éves színésznő most úgy fest, mintha a kelleténél jóval többször esett volna át plasztikai beavatkozáson. Bár mindig azt hangoztatja, hogy őt nem zavarja az idő múlása. Közvetlenül a 40. születésnapja előtt is azt nyilatkozta, hogy nagyon izgatott, és kíváncsi, mi van a negyedik ikszen túl.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Merész fotókkal kampányol a német divatmagazin. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.