Wolf Kati: "Bűntudatom van" - Egy kávé Szily Nórával

családanya Szily Nóra énekesnő sztár Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati sikeres előadóművész, aki a családja mellett a színpadon is megpróbál maximálisan helytállni. Szily Nóra arról faggatta az énekesnőt, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a karrierjét a családi élettel.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



"Folyamatos háborúban vagyok a csoki ellen" - Wolf Kati odafigyel gyermekei egészséges étkezésérehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120502-wolf-kati-odafigyel-gyermekei-egeszseges-etkezesere.htmlMég csak másfél éves! Wolf Kati kislánya már folyékonyan beszélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110916-meg-csak-masfel-eves-wolf-kati-kislanya-mar-folyekonyan-beszel.htmlWolf Kati: "Én nagyon jól tudok kiesni!" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110520-wolf-kati-en-nagyon-jol-tudok-kiesni-szily-nora.htmlWolf Kati döntős lett - beénekelte magát a legjobbak közéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-wolf-kati-dontos-lett-beenekelte-magat-a-legjobbak-koze.htmlWolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-wolf-kati-eurovizios-dalverseny.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.