Lindsay Lohan pornó pornószínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan a balhéi miatt végül nem kaphatta meg a Lovelace című filmben a pornószínésznő szerepét, de következő mozijában most végre egy igazi pornóssal játszhat együtt.

A huszonöt éves színésznő a huszonhat éves James Deen pornószínésszel játszik hamarosan a The Canyons című filmben. A thrillerben nem lesz hiány szexből és romantikából sem. A kis költségvetésű filmet július végén kezdik majd forgatni, a forgatókönyvet Bret Easton Ellis készítette. "Ennél jobb szereplőgárdáról nem is álmodhattam volna" - írta Ellis a közösségi oldalán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pornósztár Deen alakítja Christiant, aki imádja filmezni édeshármasait, Lindsay pedig a fiú modell kedvesét játssza. A filmben sok meztelenkedés lesz, erre pedig a készítők szerint alkalmas lesz Miss Lohan. "Lindsay a balhéi miatt sok médiafigyelmet kap, de ő egyébként egy nagyon tehetséges színésznő. Ő nem olyasféle, mint Kim Kardashian vagy Paris Hilton. Ő egy valódi személyiség" - vallotta a rendező.

Gesztesinek félmilliós az óradíjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120613-gesztesinek-felmillios-az-oradija.htmlMeghalt Elinor Ostrom, az egyetlen nő, aki közgazdasági Nobel-díjat kapotthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120613-meghalt-elinor-ostrom-az-egyetlen-no-aki-kozgazdasagi-nobeldijat-kapott.htmlPapadimitriu Athina férfigyűlölő letthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120613-papdimitriu-athina-ferfigyulolo-lett-egy-kave-szily-noraval-a.htmlElhunyt az Elfújta a szél sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120612-elhunyt-az-elfujta-a-szel-sztarja-ann-rutherford.htmlBéres Alexandra: "Engem a férjem minden nap megnevettet"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120612-beres-alexandra-engem-a-ferjem-minden-nap-megnevettet-egy.htmlVéres arccal mászkált Bruce Willis Budapest utcáján - Exkluzív videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120612-veres-arccal-maszkalt-bruce-willis-budapesten-a-die-hard-5.html"Mindvégig külön hálószobánk volt" - Mae West nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szorakozz/20120611-mindvegig-kulon-haloszobank-volt-mae-west-nagy-szerelmei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.