színésznő film filmművészet Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan szerepben látható Salma Hayek a Vadállatok című akcióthrillerben. Egy mexikói drogkartell kegyetlen főnökét alakítja, aki enyhe kifejezéssel élve is tömeggyilkos.

"Nagyon fura volt ebben a szerepben találkozni vele, mert civilben nagyon jó barátnők vagyunk. Salma pici, kedves csaj, itt meg szadista gyilkos, akinek hihetetlen hatalma van" - meséli Blake Lively, aki a Vadállatok másik női főszereplője. "A filmben Salma parancsára elrabol a drogkartell, és kegyetlenül megkínoznak. Van olyan jelenet, hogy ott ülök csurom véresen a szobában, Salma meg csak néz rám mereven. A hideg futkosott a hátamon, és majdnem rászóltam, hogy jól van, most már nem kell hülyülni, mert rosszakat fogok álmodni!"

Forrás: UIP Dunafilm
Forrás: UIP Dunafilm

Salma Hayek és Blake Lively a film egyik jelenetében


A Vadállatokat az Oscar-díjas Oliver Stone rendezte. Hayek és Lively mellett olyan sztárok vonulnak fel benne, mint John Travolta, Benicio Del Toro és Taylor Kitsch.

Savages - hazai bemutató: 2012. október

Forrás: UIP


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 22.00 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.