Át akarták verni a rajongókat: pénzt próbált kicsalni a Quantum XXL közönségétől egy fiatal

Quantum XXL visszaélés Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quantum XXL nevét használták ahhoz, hogy pénzt csaljanak ki gyanútlan rajongóktól.

A Csillag születik tánccsapata, a Quantum XXL tagjai megdöbbentek, amikor az egyik népszerű közösségi oldalon visszaéltek a nevükkel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Van egy rajongói oldalunk, és ezzel párhuzamosan valaki létrehozott egy hasonló oldalt, mintegy lemásolva a miénket. Először csak fényképek kerültek fel ide a nevünkben, majd odáig fajult a dolog, hogy a csapat pólóit kezdték árulgatni a nevünkben. Végül kiderült, hogy egy fiatal műve a dolog, aki később megijedt, és abbahagyta a dolgot. Ez az oldal hamarosan meg is szűnik, reméljük, az ottani rajongóink visszatalálnak a valódi oldalra" - vallotta a csapat egyik tagja, Hartmann Gábor a Life.hu-nak.

Gábort az is nagyon bosszantotta, hogy nemcsak a csapat jó hírét tette kockára a csaló, de anyagilag is át akarta verni a rajongókat. Gábor azonban elmondta, nem tesznek feljelentést az elkövető ellen, és reméli, hogy hamarosan 100 százalékosan megoldódik az ügy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.