Videolife Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László arról mesélt Szily Nórának, hogy nem véletlenül kapta a komoly betegségét, de a beszélgetésből az is kiderül, hogy még mindig izgul a fellépései előtt.  

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Gombos Edina: "Nem vagyok törtető típus" - Szily Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120707-gombos-edina-nem-vagyok-torteto-tipus-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlUngár Anikó: "Nem vagyok egy hídégető típus" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120615-ungar-aniko-nem-vagyok-egy-hidegeto-tipus-szily-nora.htmlCsonka András: "A múlt nyitott, a jelen nem létezik, a jövő bizonytalan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120610-csonka-andras-a-mult-nyitott-a-jelen-nem-letezik-a.htmlGregor Bernadett: "Nem akartam celeb lenni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120603-gregor-bernadett-nem-akartam-celeb-lenni-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.