A magyar sztár kedvesét akarta meghódítani a világsztár

randi Dr. Alban Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ámokfutók frontembere nagyon büszke lehet kedvesére, akit nemrég Dr. Alban is randevúra hívott.


amokfutok.hu
amokfutok.hu

,,Mikor hazafelé tartottunk, Keira az autóban elmondta nekem, hogy Alban elkérte a számát, de ő a sajátja helyett az enyémet adta meg. Persze a Dr. ezt nem sejthette. Még aznap este írt a páromnak egy üzenetet, amiben lelkendezett, hogy mennyire örül a megismerkedésüknek és azt sem bánná, ha a jövőben is lenne alkalma a találkozásra. Bár tudta, hogy mi összetartozunk, nagyon nem izgatta magát emiatt. Bevallom, én sem estem kétségbe. A történtek után néhány nappal derültem a legnagyobbat, amikor Alban felhívta Keirát telefonon, viszont az ő csengő-bongó hangja helyett én szóltam bele és tudattam vele, hogy ez bizony az én telefonom. Mondtam neki, hogy szívesen idehívnám a szerelmemet is, de éppen a színpadon áll" - fejezte be viccelődve Kozso.

Tipp! Csúnyácska nőből igazi dáma lett a legismertebb szerető! Kattints a képekért!



Megtalálhatták Mona Lisa modelljének földi maradványaithttp://www.life.hu/szorakozz/20120719-ugy-tunik-megtalaltak-mona-lisa-modelljenek-foldi-maradvanyait.htmlKomár László: "Elszaladt velem a ló"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120719-komar-laszlo-elszaladt-velem-a-lo-egy-kave-szily.htmlÍgy lehet tönkretenni a tökéletes esküvőthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120718-mozi-szorakozas-program-hogy-tegyuk-tonkre-a-tokeletes-eskuvot.htmlElhunyt Radzsesh Khánna bollywoodi szupersztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120718-elhunyt-radzsesh-khanna-bollywoodi-szupersztar.htmlDundika: "Egy a célunk az életben"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120718-dundika-megtalalta-petit-egy-kave-szily-noraval-a-lifenetworkon.htmlGombos Edina külföldön vezetne műsorthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120717-gombos-edina-kulfoldon-vezetne-musort-egy-kave-szily-noraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.