Alkonyat - Hajnalhasadás Jennie Garth fogyás Peter Facinelli Beverly Hills 90210
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt még ennyire sovány Jennie Garth, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja.

A napokban Jennie Garth, amikor megjelent a vörös szőnyegen, soványabb volt, mint valaha. Ahogy arról már mi is írtunk, a sorozatsztár és az Alkonyatból ismert férje, Peter Facinelli márciusban beadták a válókerestetet. Úgy tűnik, ez nagyon megviselte az eddig is karcsú színésznőt, aki az utóbbi hónapokban rengeteget fogyott. A róla készült legfrissebb képet itt nézheted meg.

AFP
AFP

Pedig májusban úgy tűnt, Jennie továbblépett, hiszen együtt látták többször a tévésztár Antonio Ballatore-vel. A randikból azonban nem lett semmi, Jennie pedig belefogyott az egyedüllétbe.

Elismerte homoszexualitását a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120808-mica-mika-penniman-enekes-felvallalta-homoszexualis-vonzalmat.htmlJennifer Lopez párkapcsolata romokban?http://www.life.hu/legykepben/20120807-jennifer-lopez-parkapcsolata-romokban-casper-smart-az-enekesno-parja-hutlenkedik.htmlLőrincz Tamás ezüstérmet nyert birkózásban a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120807-lorincz-tamas-ezustermes-birkozasban-a-londoni-olimpian.htmlCsonka András elárulta, hogy nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlElhunyt a világhírű amerikai zeneszerzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-elhunyt-a-vilaghiru-amerikai-zeneszerzo-marvin-hamlisch.htmlDamu Roland teljesen kiakadt Andy Vajna szerelmi vallomásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-damu-roland-kiakadt-a-bortonben-amikor-olvasta-andy-vajna-szerelmi.htmlMégsem válik Melanie Griffith és Antonio Banderashttp://www.life.hu/legykepben/20120807-megsem-valik-melanie-griffith-szineszno-es-antonio-banderas-szinesz-16.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.