Puzsér Róbert kritikus Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a Csillag születik alatt jelezte Puzsér Róbert, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. Most azonban úgy tűnik, mégis visszatér a képernyőre.

A Bors nem hivatalos információi szerint ősztől újra képernyőn láthatjuk a kritikust, de ezúttal abszolút főszerepet kap: olyan saját show-t vezet majd, amelyet a személyére szabnak. A csatornának nem lesz könnyű dolga, hiszen közismert, hogy Puzsér és a csatorna kapcsolata a Csillag születik alatt sem volt zökkenőmentes. A kritikus ugyanis fittyet hányt a szabályokra, gond nélkül beszólt a műsor sztárvendégeinek, zsűritársainak, versenyzőinek, a győztest, Mészáros János Eleket összevont szemöldökkel alázta, sőt, Kodály Zoltánt is megfedte.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

,,Nem érdemelte meg a győzelmet, de a tévécsatorna show-ja sem a tehetségkutató címet" - nyilatkozta a döntő után Puzsér, aki kijelentette: a CSISZ után nem óhajt az RTL Klub képernyőjén szerepelni. ,,Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok" - közölte ugyanebben az interjúban öntudatosan. A Bors értesülése szerint ugyanis a tárgyalások során olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapott, hogy attól leolvadt róla az értelmiségi dac, s most már kész bulvárhősként szórakoztatni a nagyérdeműt.

,,Szinte készpénznek vehető, hogy visszatér. Ha aláírja a szerződést, lehet, hogy már az őszi szezonban láthatjuk. Nagy a titkolózás, de az biztos, hogy egy nagyszabású, saját show-ról van szó, amelynek költségvetésében szép nagy tétel lesz Puzsér gázsija" - árulta el a csatorna egyik munkatársa a Borsnak.

Az origo.hu kérdésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azonban kacsának minősítette az értesülést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.