Dancs Annamari színpad operett ájulás Miss Saigon egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Musical helyett dráma a színpadon! Rosszul lett a bajai Miss Saigon előadás főpróbáján a darab főszerepét játszó Dancs Annamari.

A színésznő az egyik jelenet közben egyszer csak elvesztette az eszméletét, és hatalmas puffanással esett a földre - írja a Blikk. Annamari partnerei, Vágó Bernadett, Dolhai Attila és Feke Pál azonnal a színésznőhöz rohantak.

"Ez egy nagyon intenzív darab, ráadásul Kimnek, akit játszom, 25 dala van az előadás alatt. Nem is beszélve a parókáról, amely alatt szinte megfőtt a fejem. Napközben a Duna mellett próbáltunk hűsöli, amely így utólag szintén nem tűnik olyan jó ötletnek, hiszen egész délután a napon voltunk. Azt éreztem, hogy nem jönnek úgy ki a hangok, ahogyan szeretném, majd elsötétült minden, és összeestem. A következő, amire emlékszem, az Dolhai Attila hangja, amint orvosért kiabál" - mesélte még mindig gyenge hangon a színésznő.

A Blikk által megkérdezett orvos, dr. Kóczán István szerint a tünetek alapján Dancs Annamaria nagy valószínűséggel hőgutát kapott a nagy meleg, a paróka és kosztüm miatt.

Barátnő helyett kutyát tart A Bourne-hagyaték sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120824-szerelem-mozi-parkapcsolat-baratno-helyett-kutyat-tart-a-bourne.htmlKaty Perryt újra elhagytákhttp://www.life.hu/legykepben/20120824-katy-perry-enekesno-es-john-mayer-szakitottak.htmlÍme a fiatalon elhunyt világsztár tündéri kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120822-nagyon-hasonlit-a-fiatalon-elhunyt-edesapjara-matilda-heath-ledger-szinesz.htmlClaudia Schifferrel elbánt az idő - Így néz ma ki a báját vesztett szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120824-fotokon-akkor-es-most-claudia-schiffer-szupermodell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.