David Boreanaz LifeNight Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő hétfő esténként kétségkívül David Boreanaz miatt ül a tévéképernyők elé.

A 43 éves tévésztár a Dr. Csont című sorozat férfi főszereplőjét, Booth különleges ügynököt alakítja. Korábban pedig láthattuk már a Buffy, a vámpírok réme és az Angel című televíziós sorozatokban is. A világsztár kedvese Jaime Bergman amerikai modell és színésznő, aki formás idomait 1999-ben a nyuszis magazin címlapján is megmutatta. David Boreanaz az egyik legszexisebb sorozatsztár, de kockahasát a tévében nem sűrűn mutogatja. Reklámfotókon azonban annál többször - íme kedvenc képsoraink a szívtipróról.

Gengszterek szeretői - bűnös viszonyok a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120906-mozi-film-szorakozas-gengszterek-szeretoi-bunos-viszonyok-a-filmvasznon.htmlVictoria Beckham vén szatyor lett - Leleplező fotó készült a sztárrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120908-victoria-beckham-szatyorral-a-fejen-fotozta-magat.htmlMekkora változás! Rihanna kisfiús hajat vágatott magánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-fiusra-vagatta-a-hajat-rihanna-a-barbadosi-enekesno.htmlÍme Britney, a szexi pophercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-britney-spears-amerikai-popenekesno-nagyon-szexisen-pozol-az-elle-magazin.htmlKeira Knightley féltékeny a partnerérehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120905-mozi-film-szorakozas-keira-knightley-feltekeny-a-partnerere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.