Gregor Bernadett LifeNight Tibor vagyok, de hódítani akarok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2006-ban Gregor Bernadett igazi csábítót alakított a Tibor vagyok, de hódítani akarok című magyar filmben.

A fekete hajú színésznő hat éve is pompásan festett. A film egyik jelenetében még a fürdőruhafelső is lekerül a magyar szépségről, aki végül egy szál bikiniben mutatja meg tökéletes alakját. Íme Bernadett vicces jelenete a mozifilmben!

A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.htmlIlyen a tökéletes "kézi munka" - Gyönyörhozó praktikák, hogy a pasid a csúcsra jusson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-ilyen-a-tokeletes-kezi-munka-gyonyorhozo.htmlSzexi üzenettel csábítsd magad után - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120906-telefonon-csabitsd-magad-utan-forro-szextipp-ejszakara.htmlÁrulják a sztárpár szexvideójáthttp://www.life.hu/szeress/20120907-nyilvanossagra-kerulhet-shakira-es-gerard-pique-egyik-szexvideoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.