Katalin hercegnő válás Fekete Dávid Heidi Klum Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a múlt hetet a meztelenkedő sztárok uralták, ezen a héten jó néhány szakítás történt a sztárvilágban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Válások a magyar sztárvilágban

A héten két magyar sztárpár is a válás mellett döntött. A Megasztár énekese, Fekete Dávid és felesége, Laura külön utakon folytatják tovább. Erről bővebben itt olvashatsz. Rajtuk kívúl úgy tűnik, Győzike és Bea asszony sem bírják már tovább együtt. A pár húsz év után gondolkodott el a válóper beadásán - erről bővebben itt olvashatsz. Az Alkonyat-filmek rajongói azonban örülhetnek, mert úgy tűnik, Robert Pattinson és Kristen Stewart újra megpróbálják együtt - a témáról itt tudhatsz meg még többet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hamarosan érkezik a sztárbaba

A hét második felében rajongók milliói ujjongtak, amikor kiderült, a bájos énekesnő, Shakira és világhírű focista kedvese, Gerard Pique első gyermeküket várják. "Gerarddal boldogok vagyunk, mert első gyermekünket várjuk. Szeretnénk kiélvezni életünknek e csodálatos pillanatát, ezért minden, a következő napokra betervezett hivatalos megjelenésünket elhalasztjuk" - jelentette be a nagy hírt az szép énekesnő a közösségi oldalán.

Forrás: www.twitter.com, AFP
Forrás: www.twitter.com, AFP

Toplesz fotók a világhálón

A héten tovább folytatódott a múlt heti botrány Katalin hercegnő félmeztelen képei miatt. Sokak szerint ugyanis egy szexvideó is készült a hercegnőről - erről itt olvashatsz. A héten azonban már a csinos német modellt, Heidi Klumot is kikezdte a toplesz-botrány. Egy francia magazinban ugyanis olyan képek jelentek meg, amelyeken a német modell melltartó nélkül, testőr párja társaságában látható, intim helyzetben. Heidi máris perrel fenyegetőzik - erről pedig itt írtunk korábban.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.