Patrick Dempsey sorozat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legsármosabb doktorbácsi, Derek Shepherd távozik a seattle-i kórházból. Nők milliónak bánatára Patrick Dempsey bejelentette, hogy a kilencedik évad után örökre leteszi a szikét.

A jóképű színész az olasz Vanity Fair magazinnak árulta el, hogy az ősszel startoló kilencedik évadot követően nem alakítja tovább Derek Shepherdet. "Nem tudom, mi lesz a többi szereplővel, nekem mennem kell" - nyilatkozta Patrick, akinek a kilencedik évadig tartott a szerződése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shonda Rhimes vezető producer megerősítette, hogy ez a szezon lesz az utolsó az eredeti szereposztásban."Mindenkinek van választása, saját döntése, és én ezt megértem" - árulta el a producer, aki a Grace klinika mellet új projekten is dolgozik.

Hogy a történet szerint mi lesz Meredith és Derek, a sorozat első pillanatától dúló szerelmével, egyelőre nem lehet tudni. A doktornőt alakító Ellen Pompeo korábban azt nyilatkozta, hogy ő egész biztosan vissza fog térni a 10. évadban. A kérdés már csak az, hogy ki fogja nézni a Grace klinikát, ha Derek Shepherd örökre eltűnik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.