Elcsúfította magát szakítás után a tinisztár

rajongó haj levágás szerelem Liam Payne szakítás sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé túlkompenzálta lelki fájdalmát Liam Payne, a tinik kedvenc bandája, a One Direction sztárja.

A 19 éves fiú két év kapcsolat után e héten szakított barátnőjével, Danielle Peazerrel, a napokban pedig már tüsihajjal állt a kamerák elé. Ezzel nem is lenne baj, de Liam láthatóan nem sokat gondolkodott az új frizurán: úgy tűnik, fodrásza - vagy talán ő maga - végigment rajta egy hajnyíró géppel. A váltás a rajongóknak már csak azért is sokkoló, mert a zenész éppen dús, borzas hajáról volt híres.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Középen a még dúshajú Liam Payne

Az nem világos, hogy csak a szakítás miatt döntött-e így: mostanában rengeteg támadás érte őt és együttesét, több fanatikus rajongó a halálos fenyegetésektől sem riadt vissza. Többen azonban úgy tudják, csupán egy gesztus, hogy megvált a hajától: így szeretné felhívni a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára - ugyanezt a magyar sztárok vetkőzéssel teszik. Az együttesnek egyébként a napokban jelenik meg az új kislemeze, amely a második album beharangozója is egyben. Nézd meg a tinisztárt rövid hajjal itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.