Miley Cyrus Ashton Kutcher vendégszereplő színész Amerika énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Two and a Half Men című sorozatban vendégszerepelt a Hannah Montanaként is ismert színész-énekesnő, Miley Cyrus. Szerepe szerint amellett, hogy ágyba bújt Walden Schmidttel, csókolóznia kellett a sorozat Jake Harperével is.

A fiatal színésznő két epizód erejéig csatlakozott a Két pasi meg egy kicsi szereplőgárdájához. Missit játssza majd, aki az Ashton Kutcher által megformált Walden Schmidt egyik régi barátjának a lánya. Ashton és Miley egy közös ágyjelenetet is forgattak, amely október 17-én került adásba Amerikában. Eközben a lány Jake, vagyis Angus T. Jones iránt is érdeklődik. Jake és Miley csókját, valamint a Walden ágyában történteket itt nézheted meg.

www.cbs.com
www.cbs.com

Ez a szerep volt a 19 éves sztár első televíziós megjelenése azóta, hogy négy éven át játszotta Hannah Montana szerepét a Disney Channel sorozatában. Miley jól érezte magát a forgatás során, azonban kicsit kellemetlen volt, amikor le kellett vennie a jegygyűrűjét. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Liam Hemsworth júniusban eljegyezte barátnőjét, Miley pedig nem szívesen válik meg a szeretett ékszertől.

20 kilót hízott Hilary Duff - Miley Cyrus segít lefogyni barátnőjénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120918-20-kilot-hizott-hilary-duff-szineszno-szules-utan-miley.htmlMiley Cyrus retteg, hogy nem szeretik!http://www.life.hu/legykepben/20120917-miley-cyrus-onbizalma-megingott-retteg-hogy-nem-szeretik-de-volegenyevel.htmlMelltartó nélkül mutatkozott Miley Cyrus - 2012 legdivatosabb dekoltázsát viselihttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-miley-cyrus-nem-viselt-melltartot-a-poloja-alatt.htmlMiley Cyrus új frizuráját koppintotta le a sorozatsztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-elisabeth-moss-sorozat-sztar-szokere-festette-a-hajat-ami-hasonlit.htmlKórházba kellett szállítani Miley Cyrus öccsét, Braisonthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120718-korhazba-kellett-szallitani-miley-cyrus-occset-braisont.htmlMég csak most volt az eljegyzés! Miley Cyrus máris a szülői szerepet gyakoroljahttp://www.life.hu/hazitunder/20120622-meg-csak-most-volt-az-eljegyzes-miley-cyrus-maris-a.htmlLiam Hemsworth eljegyezte kedvesét, Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szeress/20120606-liam-hemsworth-eljegyezte-kedveset-miley-cyrust.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.