John Travolta mellrák Anglia színésznő Grease London homoszexualitás énekesnő Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1978-ban mutatták be a Grease című filmet, amely az akkor 29 éves Olivia Newton-Johnt igazi szupersztárrá tette. Az énekesnő most ismét színpadra áll.

Az angol születésű ausztrál sztár első turnéjára a Grease bemutatásának évében, 1978-ban került sor, most pedig több mint 30 évvel később újra színpadra áll Nagy-Britanniában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Newton-John 2013-as turnéjának hét állomása lesz, március 10-től Anglia legnagyobb arénái várják, hogy az énekesnő megtöltse őket rajongóival. Köztük van a londoni O2 Arena és a Royal Albert Hall is. A Totally Hot World Tour elnevezésű turné utolsó állomása 1978. december 3-án a fővárosi Dominion Theatre volt.

Olivia 1993-ban egy nagy visszatérő turnét tervezett, de akkor mellrákot diagnosztizáltak nála, amit műtét, majd pedig kemoterápia követett. Gyógyulása után teljes erővel belevetette magát a mellrákellenes megelőző és felvilágosító munkába, melyet napjainkig folyamatosan végez.

Newton-John mindig is tagadta, hogy romantikus kapcsolatba került volna John Travoltával a Grease forgatása alatt. "Az igazság az, hogy jó barátok vagyunk, együtt mászkálunk, eszünk, iszunk. Sosem volt köztünk semmi, ő a mai napig jó barátom" - nyilatkozta az énekesnő. Hogy John Travolta hogyan vélekedik erről, azt nem tudjuk, homoszexualitásáról azonban itt olvashatsz bővebben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.