izomzat hajlékonyság LifeNight guminő jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legtöbbünknek még a hajolgatás is gondot okoz, de természetesen van, akinek ez meg se kottyan...

Spárgázik, a lábát a nyakába teszi, és úgy kicsavarja magát, ahogyan csak a kedve tartja - ezek egy guminő ismérvei. A lazaság nagyrészt genetikai adottság, de tenni is kell érte. A következő hölgyemény valószínűleg nagyon laza izomzattal született, de minden bizonnyal a rengeteg edzés - jóga, nyújtások - is hozzájárult ahhoz, hogy a négy perc alatt szájtátva figyeljük minden mozdulatát.

Denzel Washingtont a YouTube tette alkoholistáváhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121031-denzel-washingtont-a-youtube-tette-alkoholistava.htmlŐt öleli James Bond (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121029-rachel-weisz-szineszno-eszmeletlenul-gyonyoru-az-erzelmek-hullamain-cimu-filmben.htmlŐ a legszexibb sztárgyerekhttp://www.life.hu/szorakozz/20121029-egyre-sarmosabb-patrick-schwarzenegger-arnold-schwarzenegger-szinesz-fia.htmlMeglepő felvétel 1992-bőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20121029-magyar-sztarok-a-deja-vu-formacioban-balint-antonia-raba-timea.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.