színésznő színész szépséghiba fog sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felső fogak között tátongó "űr" lehet szépséghiba vagy szexepil is, ízlés kérdése. Néhány híresség számára ez a kis foghíj azonban valódi védjeggyé vált, és boldogan megvillantják nem tökéletes mosolyukat a vakuk kereszttüzében is.

1. Madonna

A popkirálynőről nem az az első, ami az eszünkbe jut, hogy az átlagosnál nagyobb a távolság a fogai között. Bár Madonna már túl van több szépészeti beavatkozáson, de fogszabályzót valószínűleg nem viselt soha. És lássuk be, az a kis szépséghiba nem is ront a díva mindig tökéletes külsején!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Vanessa Paradis

A francia színész-énekesnő igen jól tűri esztétikailag megkérdőjelezhető fogsorát! Vanessa Paradis nemcsak Johnny Deppet hódította meg szépségével és szépséghibáival együtt, hanem valósággal védjegyévé vált az a kis rés... Az álompár válása után sem ez lesz a sztár legnagyobb problémája, ha új kedvest szeretne találni magának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Harry herceg

Még egy hercegi mosoly sem mindig tökéletes. Bár a hölgyrajongók szerint Harry herceg pont úgy jóképű, ahogy van. A brit trón örökösének kisebbik fia talán a kevésbé elfogultak számára nem jön be, hiszen a vörös hajú pasik nem a legnépszerűbbek az álompasik listáján. A vörös haj és a foghíj ellenére Harry bizony sok nőnek megmozgatja a fantáziáját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Lewis Hamilton

Az autóversenyzők többsége igen közkedvelt a csajok körében, még akkor is, ha nem épp a legmagasabb daliákról van szó. A Forma-1 világbajnoka, Lewis Hamilton ugyan alig 170 cm magas, és a fogai között is van néhány perc, mégis egy igazi bombázó cicababát, Nicole Scherzingert, a Pussycat Dolls énekesnőjét tudhatja maga mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Anna Paquin

A True Blood - Inni és élni hagyni sztárja nem vámpírfogakkal dicsekedhet, ugyanakkor mégsem hibátlanok a fogai. Anna Paquin fogsorában szintén van egy kis rés, de valószínűleg ez nem hátrány, ha valaki vérszívókkal "cimborál" és természetfeletti tulajdonságai vannak, legalábbis a népszerű sorozatban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Elijah Wood

A Gyűrűk ura kicsi hobbitja manapság már világsztár - éppen a trilógiának köszönhetően. Elijah Wood ugyan számtalan más filmszerepet is eljátszott, Frodó karakterén kívül maradandót mégsem alkotott eddig. A sztár fogsora első látásra egyáltalán nem hibátlan, de ettől a kis réstől eltekintve igazán klassz pasi és jó színész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Ronaldo

Természetesen egy focistától nem várható el, hogy hibátlan legyen a külseje. Névrokonával, Cristiano Ronaldóval ellentétben Ronaldo nem egy férfiszépség. Alacsony, kopasz, fogai között hosszú "szünet" van, mégis a közelmúlt egyik legismertebb labdarúgója, és roppant népszerű a női drukkerek körében. Bár ez valószínűleg a pályán nyújtott teljesítményének szólt, nem pedig a külsőségeknek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Lara Stone

Lehet valaki topmodell "űrrel" a felső fogai között? Igen! A holland szépség, Lara Stone például a leghíresebb divattervezők kreációiban tündökölt már a kifutókon, és számtalan magazin címlapján villantotta meg széles mosolyát és a széles rést a fogsorában. Szépséghiba vagy szexepil, Lara a világ egyik legkeresettebb manökenje!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

9. Zac Efron

A tinisztár már felnőtt, de csibészes mosolyát pontosan azért imádják a rajongók, amilyen. Bizony, az egyik legjóképűbb ifjú színésznek tartott Zac Efron fogsora sem hibátlan, a fogai nem szorosan "követik egymást". Ennek ellenére nincs oka panaszra, az ismertség, amelyre a High School Musicalben szert tett szép filmes karrierrel kecsegtet a számára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

10. Dakota Fanning

Egészen kicsi volt még a színésznő, amikor először feltűnt egy filmben, így Dakota Fanning teljes "fogváltását" végigkísérhettük. A kislányból azóta már szépséges és magabiztos nő lett, akit egyáltalán nem zavar ez a kis apróság, bármikor, bárkinek büszkén megvillantja a mosolyát, a fogai között lévő szünetről pedig tudomást sem vesz!

Forrás: AFP
Forrás: AFP



"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.htmlNem adják fel! - Sztárok, akik súlyos betegséggel küzdenekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120330-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdenek.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.htmlBarátság válás után is - Így csinálják a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120216-hires-celebek-akik-a-szakitas-utan-is-baratok-maradtak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.