Botrányok és mellbimbók - Heti bulvárkoktél

Tóth Gabi Nádor Dávid Bérénice Marlohe Zámbó Krisztián Cameron Diaz Bulvárkoktél Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten néhány sztár többet mutatott magából, mint amennyit kellett volna, de botrányokban sem volt hiány. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Balhé az X-Faktorban

A héten Zámbó Krisztián és Nagy Feró voltak a rajongók célpontjai. Többen a fiú kiesését kívánták, és nem éppen kedves szavakkal illették az énekest. A kritikákról a Life.hu is írt. Krisztián mellett a mentor Nagy Ferót is támadták, méghozzá azért, mert a tehetségkutató első szériájában kiejtette Nádor Dávidot, aki azóta a Voice egyik nagy esélyese lett. Hogy pontosan mi történt Feró és Dávid között, arról bővebben itt olvashatsz.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

Érkezések és távozások a Barátok köztben

A héten kiderült, hogy az egyik fiatal főszereplő távozik az RTL Klub napi sorozatából. Arról, hogy Szabó Kitti miért is döntött a távozás mellett, itt olvashatsz bővebben. De a nézők így sem unatkoznak majd: hamarosan a Madách Színház színésze, Nagy Sándor érkezik meg a Mátyás király térre. A színész a negatív szereplőként bemutatkozó Laurik Igort alakítja majd.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Mellbedobás itthon és a nagyvilágban

A héten a sztárok előszeretettel mutogatták szépen karbantartott kebleiket. Cameron Diaz ugyan melléfogott a mélyen dekoltált ruhájával, hiszen mellei külön életet éltek, de így is nagy feltűnést keltett a színésznő. Csakúgy, mint a legújabb Bond-lány, Bérénice Marlohe, akinek kivillanó mellbimbóját imádták a fotósok. Tóth Gabi azonban borsot tört a fotósok orra alá. Az utóbbi időben gyakran olvashattunk Gabi új kebleiről, a legutóbbi rendezvényen azonban az énekesnő egy olyan ruhába bújt, melyben még a körvonalai sem látszottak az ominózus, nemrég megműtött kebleknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Sztriptízelő színésznők a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121115-mozi-szorakozas-film-gyonyoru-szinesznok-akik-sztriptizeltek-a-filmvasznon.htmlHajszálon múlt az énekes lányának életehttp://www.life.hu/szorakozz/20121115-hajszalon-mult-az-enekes-bon-jovi-lanyanak-stephanie-rosenak-az.htmlPucér fenekét mutogatja a valóságshow-sztár (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121114-david-haye-az-i-am-a-celebrity-valosagshowban-meztelenkedik.htmlMurder - A gyilkos tárlat Budapesten!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20121114-hamarosan-nyilik-az-ev-kiallitasa-budapesten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.