Jodie Foster fotózás kép fotó filmforgatás Tina Turner Ike Turner Jack Nicholson Barbra Streisand Robert Redford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban előkerült néhány, eddig sosem látott fotó híres emberekről. A képeket a zseniális amerikai fotós, Steve Schapiro készítette.

A filmvilág legnagyobbjai is szerepelnek azokon a fotókon, melyeket Steve Schapiro készített évtizedekkel ezelőtt. A művész közel ötvenéves pályafutása alkalmából előkerültek olyan, korábban nem látott képek, melyeken többek között Robert Redford, Jack Nicholson, Tina Turner és Barbra Streisand is pózolnak. Legendás filmforgatásokon és elnökválasztások alkalmából is készített fotókat Schapiro. Ha kíváncsi vagy a világsztárokra úgy, ahogy eddig sosem láthattad őket, kattints ide, és nézd meg a zseniális fotókat.

Forrás: www.steveschapiro.com
Forrás: www.steveschapiro.com


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Isla Fisher pirul a férje miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-szorakozas-program-isla-fisher-pirul-a-ferje-miatt.htmlNézz rá az életedre - másként, mint eddighttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-film-szorakozas-nezz-ra-az-eletedre-maskent-mint.htmlEz a világ legnézetteb videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20121125-psy-gangnam-style-a-vilag-legnezetteb-youtube-videoja.htmlBrutális videóban mutatja meg fedetlen kebleit a színésznő (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121122-a-the-rolling-stones-doom-and-gloom-cimu-szamaban-a.htmlZámbó Krisztián kiesett, de bármikor újrakezdenéhttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-zambo-krisztian-kiesett-de-barmikor-ujrakezdene.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.