színésznő sorozat A pletykafészek meztelen Leighton Meester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy eddig ismeretlen oldaláról mutatkozik be Leighton Meester színésznő, A pletykafészek című sorozat sztárja.

Sosem volt még ennyire dögös a hosszú, barna hajú színésznő. Blair Waldorf megformálója szexi, rövid frizurával, meztelen felsőtesttel és falatnyi szoknyában pózol a Flaunt magazin legújabb számában. A színésznő ezzel a képsorozattal maga mögött hagyja a jókislány-imázsát, és bőrszerkóban, dögös ruhákban és kiegészítőkkel pózol. "Ez volt az eddigi legjobb címlapfotózásom. Mindenki nagyon nyitott volt, a ruhák fantasztikusak voltak, a képeket pedig egyszerűen imádom!" - lelkendezett a színésznő.

Forrás: www.flauntmagazine.com
Forrás: www.flauntmagazine.com

A színésznő merész fotóiért kattints a képre!


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Buszbalesetet szenvedett Marcus Miller és zenekarahttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121126-buszbalesetet-szenvedett-marcus-miller-es-zenekara.htmlIsla Fisher pirul a férje miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-szorakozas-program-isla-fisher-pirul-a-ferje-miatt.htmlNézz rá az életedre - másként, mint eddighttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-film-szorakozas-nezz-ra-az-eletedre-maskent-mint.htmlEz a világ legnézetteb videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20121125-psy-gangnam-style-a-vilag-legnezetteb-youtube-videoja.htmlBrutális videóban mutatja meg fedetlen kebleit a színésznő (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121122-a-the-rolling-stones-doom-and-gloom-cimu-szamaban-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.