Harry Styles sztárpár párkapcsolat Taylor Swift John Mayer Conor Kennedy Taylor Lautner énekesnő Jake Gyllenhaal szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, októberben szakított Taylor Swift és Conor Kennedy. Állítólag a lány karrierje állt a kapcsolat útjában, ezért döntöttek az elválás mellett. Ez volt Taylor idei második szakítása, ugyanis februárban is dobták. Az énekesnő az ifjú Kennedy után azonban újra szerelmes.

Conor Kennedyvel való szakítását követően ismét szerelmes a fiatal énekesnő, aki december 13-án tölti be 23. életévét. Taylor ezúttal a One Direction együttes sztárjával, Harry Stylesszal került közelebbi kapcsolatba, a héten pedig már együtt is mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Legutóbb például barátaikkal sétáltak a New York-i Central Parkban.

AFP
AFP

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



A One Direction fiúbanda rajongóinak egyértelműen nem tetszik, hogy kedvencük Taylor Swifttel jár és ennek lépten-nyomon hangot is adnak. Taylort állítólag többször is megfenyegették már az interneten.

Az együttes egyébként 2010-ben ért el harmadik helyezést az X-Factorban, azóta pedig töretlenül ível fel a karrierjük. A rossznyelvek szerint azonban Taylor csak azért szűrte össze a levet az egyre népszerűbb Harryvel, hogy féltékennyé tegye exét, Conor Kennedyt, akivel októberben szakított. A fiatal lányt Conor előtt Eddie Redmayne dobta februárban. A Life.hu cikkből kiderül az is, hogy Swift már megjárta számos fiatal hollywoodi sztár ágyát - összejött olyan színészekkel, mint Taylor Lautner és Jake Gyllenhaal, és járt a zenész John Mayerrel és Joe Jonasszal is.

Lehullt a lepel Demi új szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121130-demi-moore-szerelmerol-vino-schnabelrol-titkok-derultek-ki.htmlA 3 legcikibb szexgyilkos szokáshttp://www.life.hu/szeress/szex/20121130-szex-szerelem-parkapcsolat-a-3-legkinosabb-szexgyilkos-szokas.htmlA sorozat után az életben is együtt jár az álompár?http://www.life.hu/szeress/20121201-jennie-garth-szineszno-es-egykori-kollegaja-luke-perry-szinesz-egyutt.html7 biztos tipp, hogy elcsábítsd a pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-7-biztos-tipp-hogy-elcsabitsd-a-pasit.htmlNicole Kidman férje a szerelemről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20121130-keith-urban-enekes-nicole-kidman-szineszno-ferje-elmondta-az-elete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.