Courtney Mazza lagzi esküvő házasság menyasszony Mexikó Eva Longoria Mario Lopez X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oltár elé vezette kedvesét az X-Factor sztárja, Mario Lopez. A tehetségkutató újdonsült műsorvezetője és menyasszonya, Courtney Mazza Mexikóban, az óceán partján fogadtak örök hűséget egymásnak. Az egyik koszorúslány pedig Eva Longoria volt.

Az óceánparti ünnepségen az ara egy gyönyörűséges Ines Di Santo ruhát viselt, kétéves kislánya, Gia pedig egy hozzá hasonló, hófehér ruhácskát kapott. A hatszintes esküvői torta elfogyasztása után az ifjú pár, akik legelőször 2008-ban találkoztak, lerúgták cipőiket és azonnal táncolni kezdtek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem lehetett nem észrevenni a koszorúslányok között a Született feleségek szépséges sztárját, Eva Longoriát. A színésznő Mario Lopez barátja, így szívesen vállalta a feladatot. A sztár egy combközépig felsliccelt, kobaltkék estélyiben pompázott, melyről külön fotót posztolt a Twitterre a menyegző napján. A kép alatt pedig azt is megosztotta, hogy három ember segítségére volt szüksége ahhoz, hogy felöltse a gyönyörű ruhát, melyben szinte lélegezni sem tudott. A bámulatos ruhakölteményt, a mezitláb táncoló násznépet, a tündéri kislányt és nem utolsósorban az ifjú párt itt nézheted meg.

S.O.S.! Aszexuális vagyok, meg akartam halni!http://www.life.hu/szeress/szex/20121206-szex-szerelem-parkapcsolat-sos-en-aszexualis-vagyok.htmlEgyütt koncertezett Harry herceg jelenlegi és volt barátnőjehttp://www.life.hu/szeress/20121205-cressida-bonas-es-chelsy-davy-egyutt-koncertezett-harry-herceg-jelenlegi.html2 ciki nőtípus, akivel nem bújik ágyba a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121205-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-2-ciki-notipus-akivel-nem-bujik.html5 nőtípus, akiket sose visznek ágyba a pasikhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121204-szex-szerelem-parkapcsolat-5-notipus-akiket-sose-visznek-agyba-a.htmlFérjes asszonnyal bukott le Brad Pitthttp://www.life.hu/szeress/20121203-ferjes-asszonnyal-bukott-le-brad-pitt-mike-tyson-felesegevel-robin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.