Magyar siker a nagyvilágban - Heti bulvárkoktél

Tóth Gabi Csobot Adél Katalin hercegnő Schobert Norbert Malek Miklós Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő döntések és magyar siker is születtek a héten, és az állapotos Katalin hercegnő is megmutatta magát. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Búcsú és betegség

Schobert Norbinak sok nehézséggel kell megküzdenie mostanában. Mint kiderült, a fitneszguru egy endocarditis nevű betegségtől szenvedett, amely a szív belső hártyájának gyulladása, ezt egy- vagy többféle baktérium okozhatja. Norbit mindössze órák választották el a haláltól. Hogy mi történt a sportemberrel, azt a Life.hu cikkéből megtudhatod. Néhány napja pedig elhunyt a Szomszédok című teleregény egykori színésze - Horváth Sándor nyolcvanegy éves volt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Különös helyzetben az énekesnő és a mentora

Oláh Gergő egy héttel ezelőtti győzelme óta is zajlik az élet az X-Faktor háza táján. Az egyik legnépszerűbb mentor otthagyja a tehetségkutatót - erről itt olvashatsz. Csobot Adél pedig szakított Erdélyben élő kedvesével, hogy budapesti szerelmével, Istenes Bencével lehessen.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Magyar siker a nagyvilágban

A héten nagyon büszkék lehettünk Konkoly Ágira, a Miss Universe Hungary 2012-es győztesére. A szépség Magyarország történetében először került be a top 10-be a Miss Universe világdöntőjében. A világszépségversenyt a 20 éves amerikai Olivia Culpo nyerte. Mostanában pedig sokat aggódtunk Katalin hercegnőért, aki nagyon rosszul viseli a terhességét. Vilmos herceg neje azonban már egészen jól van, és pár napja először lépett a nyilvánosság elé a nagy bejelentés óta. Tóth Gabi új külseje már múlt héten is téma volt, de még mindig nem csitultak a kedélyek. A sztár új cicikkel, műhajjal, extrém külsővel jelent meg Presser Gábor oldalán az X-Faktor múlt vasárnapi döntőjében. A nézők nem is kímélték a TV2 egykori felfedezettjét. Az X-Faktor közösségi oldalán kemény stílusban ostorozták Gabit. Tóth Vera, az énekesnő nővére azonban védelmébe vette húgát. Arról, hogy Vera hogyan vélekedik testvére külsejéről, itt olvashatsz.

Forrás: AFP, www.facebook.com
Forrás: AFP, www.facebook.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.