Kate Winslet Sean Penn tévéműsor Takács Nóra szilveszter Szily Nóra Dirty Dancing Holiday Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár otthon, barátokkal, akár egy fergeteges buliban töltöd az év utolsó napját, a Life.hu szuper filmekkel és műsorokkal segít áthangolódni az újévre. Elsején pedig ki sem kell kelned az ágyból, hiszen akkor is lesz néhány csajos film a tévében.

Romantika az év utolsó napján

Dirty Dancing - RTL Klub

Ha táncos mulatságba vagy hivatalos, ezzel a filmmel egészen biztosan ráhangolódsz a bulira. Valószínűleg nincs olyan nő a földön, aki ne ismerné Baby történetét, aki a szüleivel tölti vakációját egy luxusnyaralóhelyen. Itt ismerkedik össze az üdülőhely sármos tánctanárával, Johnnyval. A férfi épp versenyre készül, azonban táncpartnere cserbenhagyja, ezért Baby ugrik be a helyére. Kiderül, remek párost alkotnak mind a parketten, mind a szerelemben is. A lány édesapja azonban nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat.

Régi magyar filmek estéje - Duna TV

Szilveszter este remek magyar filmekkel szórakoztat bennünket a Duna TV, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A Fekete gyémántok után a Csinibaba következik, majd az 1939-es Hyppolit, a lakáj és az 1934-es Meseautó kerül terítékre. Sok-sok humor, nevetés és nosztalgia vár az év utolsó éjszakáján!

Viszlát 2012, helló 2013! - Szilveszter este Szily Nórával és Takács Nórával - LifeNetwork

Ha a filmek helyett jobban kedveled a beszélgetős műsorokat, búcsúztasd Szily Nórával és Takács Nórával ezt az esztendőt! Az év utolsó napja ugyanis a nagy vallomások ideje lesz. Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban a magyar sztárok mesélnek magukról, Takács Nóra pedig elhalmozza a hölgyeket szépségtippekkel és -praktikákkal. Ha pedig ez nem lenne elég, az év utolsó napján a mínuszok helyett a mediterrán nyárban találhatod magad. Látni fogod, milyen egy cseppet sem hagyományos görög lagzi, és azt is megnézheted, hogyan bír el egy ara a több mint 100 kg-os ruhájával a Mamma mia, férjhez megyek! című esküvői műsorban.

Kedvenceink január 1-re

Holiday - TV2

Ha egyedül köszönt rád az újév, akkor se csüggedj! A film két hősnője - Kate Winslet és Cameron Diaz - is összetört szívű szingli a tengeren innen és túl. Egy internetes találkozás alkalmával elsírják egymásnak a bánatukat, és merészen elhatározzák, hogy egy időre otthont cserélnek. Mindkettőjükre ráfér a pihenés - pasik nélkül. A téli vakáció azonban nem éppen a tervek szerint alakul... Romantika a legnagyobb sztárokkal az év első napján.

Nevem Sam - Viasat3

Ha a hosszúra nyúlt szilveszteri buli után, az újév első napján nem jön álom a szemedre, akkor ez a megindító történet pont neked szól. Sam - aki egy speciális pszichiátriai betegségtől szenved - szellemi szintje soha nem fogja meghaladni egy kisgyerek értelmi színvonalát. Egyedül nevel egy árva kislányt, aki lassan okosabb lesz a harmincas éveiben járó apjánál. A gyámügy elveszi a gyereket Samtől, aki nem hagyja annyiban a dolgot és vissza akarja szerezni a kislányt. Ne hagyd ki Sean Penn fergeteges alakítását!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.