Új zsűritagokkal folytatódik a Voice

Usher Christina Aguilera Blake Shelton Adam Levine Cee Loo Green Shakira tehetségkutató műsor zsűri tehetségkutató Amerika The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változás köszönt be a Voice amerikai szériájában, ugyanis két új mentor csatlakozik a csapathoz. Cee Lo Green és Christina Aguilera is elveszítette piros bőrfotelét.

Március 25-én startol az amerikai Voice negyedik szériája, melyben Adam Levine és Blake Shelton mellett Shakirát és Ushert köszönthetik majd a zsűriben az énekesek és a műsor rajongói. Robert Greenblatt, az NBC elnöke nagyon örül, hogy két ilyen nagyszerű művészt üdvözölhet a zsűriasztalnál, és szívesen látja Shakirát és Ushert a műsorban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A latin csillag, akinek a szüléséről szóló hírek utólag kacsának bizonyultak, valamint a Grammy-díjas énekes is, akinek tavaly nyáron meghalt a nevelt fia, készen állnak arra, hogy csatlakozzanak a csapathoz.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.