Karl Urban LifeNight A Gyűrűk Ura Dredd Dredd bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban érkezett a hazai mozikba a Dredd bíró című film új feldolgozása, a Dredd. Az 1995-ös Dredd bíróban Sylvester Stallone játszotta a főszerepet, ezúttal pedig Karl Urbant láthatjuk az akciómoziban.

Karlon már a Herkules és a Xena tévésorozatokban megakadt a szemünk, de a világhírnevet A szellemhajó című filmnek és A Gyűrűk Ura-trilógiának köszönheti. Ez utóbbiban ő játszotta a harcos Éomert. Karl az új-zélandi Wellingtonban született, sármja és férfias testalkata révén pedig igen hamar a hölgyek kedvence lett. Mi kifejezetten jó pasinak tartjuk a színészt, aki sajnos már nős, és két fiú boldog édesapja. Karl a Dredd bíró remake-jében kapott főszerepet. Igaz, ami igaz, ő lényegesen szexibb, mint 1995-ben Sylvester Stallone volt. A film előzetesét itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Meztelenkedő pasi lett 2012 legszexibbje (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130104-channing-tatum-szinesz-es-mila-kunis-szineszno-volt-2012ben-a.htmlŐk a legszexibb pasik 2012-benhttp://www.life.hu/szorakozz/20121221-2012ben-a-legszexibb-pasik-kozott-ott-van-gyurta-dani-brad.htmlSzexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.htmlFrancia szexistennő lett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-kim-kardashian-valosagshow-sztar-fehernemuben-pozol-egy-francia-lapban.htmlSzexi fehérneműben a focistafeleséghttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-sylvie-van-der-vaart-focistafeleseg-dogos-fehernemukban-pozol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.