Simon Cowell Demi Lovato Kanye West tehetségkutató műsor USA Will.i.am zsűri L.A.Reid tehetségkutató felmondás Britney Spears énekesnő X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves énekesnő úgy döntött, hogy az álomgázsi ellenére feláll az amerikai X-Factor zsűriszékéből. Britney, aki épp nyolcadik stúdióalbumán dolgozik, a mentorkodás helyett szeretne inkább a karrierjére és az éneklésre koncentrálni.

Nincs baja Simon Cowell-lel és szereti Demi Lovatót is, tehát nem mentortársaival való ellentétei miatt hagyja el a műsort a sztár, aki a tavalyi év legjobban kereső női előadója lett. Imádta a műsort, most azonban inkább a zenélésre és az új albumára szeretne koncentrálni. Ennek munkálataiban olyan zenészek vannak a segítségére, mint Will.i.am és a hamarosan édesapává váló Kanye West. Cowellnek tehát nem csak a korábban már felmondott L.A. Reid helyére kell új ítészt találnia.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Britney-t 15 millió dolláros szerződés kötötte a műsorhoz, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a következő szériában is maradjon. Az énekesnő ugyanis eldöntötte, új életet kezd, melynek része lesz teljes átalakulása is. "Az átváltozást Britney szigorú diétával és egy személyi edzővel kezdi, majd később a plasztikai sebészek is csatlakoznak" - derül ki a Life.hu korábbi cikkéből.

Gyereksztárból mentor lett Britney Spearshttp://www.life.hu/life/galeria/20121129-fotokon-akkor-es-most-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora.htmlTeljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.htmlÍme Britney, a szexi pophercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-britney-spears-amerikai-popenekesno-nagyon-szexisen-pozol-az-elle-magazin.htmlNemcsak szülinap, eljegyzés is! - Britney újra boldoghttp://www.life.hu/legykepben/20111219-ismet-eljegyeztek-az-amerikai-popdivat-britney-spearst.htmlÚj mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!http://www.life.hu/legykepben/20121215-simon-cowell-az-xfactor-producere-rihanna-enekesnonek-konyorog-hogy-uljon.htmlFelmondott! Távozik az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-lareid-az-xfactor-mentora-felmondott-tavozik-a-musorbol.htmlÚj barátnője van az X-Factor zsűritagjánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-dul-a-szerelem-az-amerikai-xfactorban-simon-cowellnek-uj-baratnoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.