Sarah Michelle Gellar színésznő Freddie Prinze Jr. People magazin Rachael Leigh Cook tinisztárok A csaj nem jár egyedül díjátadó Peoples Choice Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 9-én került megrendezésre az idei People's Choice Awards a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rendezvényen sztárok tömkelege vonult fel, köztük olyan csillagok is, akikről már nagyon régen nem hallottunk. Az est egyik meglepetése a 33 éves Rachael Leigh Cook volt.

A lányra az 1999-es A csaj nem jár egyedül című filmből emlékezhetünk. Akkoriban Rachel és Freddie Prinze Jr. filmbeli szerelméért remeghettünk, valamint azért, hogy a srác igazi bálkirálynőt faragjon a suli legelvontabb csajából. Rachel alig hallatott magáról az elmúlt évtizedben, a People's Choice Awards gálát azonban még ő sem hagyhatta ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő egy földig érő, világoskék ruhában érkezett a Nokia Színházba. A fiatal lány, akit 2000-ben a Maxim és az FHM magazinok is a legszexisebb nők közé választottak, látszólag kikerekedett és kissé meg is asszonyosodott. A színésznő 2004-ben ment hozzá Daniel Gillies színészhez, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Éppúgy, mint tinifilmes partnere, Freddie Prinze Jr. Neki és Sarah Michelle Gellarnak 2012 szeptemberében született meg a második gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.