Könyvet írt Whitney Houston anyja

könyv anya Whitney Houston sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egy évvel lánya halála után könyvet ír Whitney Houston anyja, aki feltárja a híres énekesnő kábítószer-problémáit is.

"Meg tudtam volna valahogy menteni?" - veti fel a kérdést Cissy Houston a Remembering Whitney című kötetben. A 79 éves asszony szerint lánya sok mindent eltitkolt előle, ő maga pedig nem mert szembeszállni az énekesnővel.

"Nem akartam, hogy teljesen elforduljon tőlem" - idézte Cissy Houstont az egyik külföldi internetes portál, amely előzetesen közölt részleteket a HarperCollins kiadónál megjelenő könyvből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cissy Houston a lányának a Bobby Brown zenésszel kötött házasságát és az énekesnőnek az asszisztenséhez, Robyn Crawfordhoz fűződő kapcsolatát is taglalja a kötetben. Könyvében az asszony nem teszi felelőssé Brownt lánya problémáiért, mindössze annyit írt: "Nem tett jót neki, az egyszer biztos!"

Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg egy Beverly Hills-i hotelben, belefulladt a fürdőkádba, miután kokaint fogyasztott. Negyvennyolc éves volt.

A világhírű előadó hosszú éveken át kábítószerfüggő volt, egy időben sikerült kilábalnia, de aztán visszaesett.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.