Joaquin Phoenix Harry Styles Lil Kim David Beckham mellbimbó bugyi cici villantás reklámfilm Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre csak a cicik, a bimbók, a popsik és az egyéb olyan testrészek és testrések reflektorfényben való tündöklése áll a középpontban, melyeket korábban még óvatosan takargattunk. Most azonban már nincs díjkiosztó cickódömping vagy éppen véletlen szándékossággal kibukkanó mellbimbó nélkül. A Grammy-gála szervezői éppen ezért döntöttek úgy, hogy kitiltják a cickó- és popóvillantó rucikat az estélyről. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Az 55. díjátadót közvetítő CBS csatorna nyílt levélben tette közzé, milyen öltözködési szabályoknak kell megfelelnie annak, aki a Grammyre öltözik. A sztárok nagy bánatára tehát bezár a bimbópiac, ennek ellenére biztosan többen is megpróbálják majd kijátszani a rendszert.

Intim vallomások hölgyektől

Korábban azt hihettük, hogy véletlenül libbenek és csusszanak félre ezek a ruhák. Még sajnáltuk is szegény pórul járt párákat, amiért ilyen cikis helyzetbe kerültek. Ha gálákról van szó, a magyar celebeket sem kell félteni, most azonban az ukrán származású modell, Alina Balikova már meg sem várta, hogy véletlenül félrecsússzon a ruhája a bulin. Direkt olyan öltözetet választott, hogy mindenki megcsodálhassa a fenekét. Kellie Shirley azonban elképzelhető, hogy mégiscsak a körülmények áldozata lett, amikor új filmje, a Run For Your Wife premierjén a ruhája alól kivillant a bugyija. Jessica White sem tudta rendre parancsolni kiváncsiskodó mellbimbóját, amely úgy döntött, hogy megnézi magának a Lincoln film partiját. Pontosan ezt gondolhatta Christina Milian cickója is. A miami napsütés ugyanis olyan fényes volt, hogy az énekesnő mellbimbója is a saját szemével akarta látni, ezért kibújt a fekete fürdőruha alól. Végül azon, hogy felmerült a kérdés, mit vegyen le Miranda Kerr a nászéjszakáján, már meg sem lepődtünk.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Addig a férfiak bolygóján

A jó hír, hogy a héten David Beckham mellkasát is alaposan szemügyre vehettük. Megjelent ugyanis legújabb reklámfilmje, melyben egy házipapucsban és egy feszülős alsónadrágban szaladgál. Február 7-én betöltötte 35. életévét Ashton Kutcher is, aki barátnőjével, Mila Kunisszal töltötte a nagy napot. A szexi sztárról egyébként egy nem mindennapi galéria is megtekinthető a Napi hím oldalon. Itt Joaquin Phoenixről is van egy összeállítás, melyre azért volt szükség, mert úgy tűnik, a sztár kicsit elhagyta magát az utóbbi időben. Az Oscar-ebéden például meglehetősen igénytelenül jelent meg. Ha már a ciki megjelenéseknél tartunk, muszáj idesorolni Taylor Swift szívszerelmét, Harry Stylest is, aki az anyukája szívecskés blúzában ment bulizni.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

És akikre alig ismerünk rá

Brutálisan eltorzult Lil Kim, amerikai énekesnő arca. Olyannyira, hogy már rá sem lehet ismerni az egykori sztárra. Jennifer Aniston szerencsére még felismerhető, ő ugyanis csak a haját festette szőkére. A színésznő, aki tervei szerint hamarosan hozzámegy barátjához, a frigy előtt párterápiás táborba vitte Justin Theroux-t.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig a sztárok divatdöntései érdekelnek, a StílusZsaru oldalon szemezgethetsz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.