büntetés Liptai Claudia bírság bíróság ítélet közokirat-hamisítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két éve húzódik Liptai Claudia közokirat-hamisítási ügye, de ma a bíróság ítéletet hozott. A műsorvezetőnek több mint egymillió forintot kell fizetnie, vagy fogházba vonul.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Liptai tagadta a rendőrségen, hogy vissza akart volna élni anyja rokkantkártyájával. Mint mondta, az irat csak kiesett a napfényellenzőből, így került a műszerfalra. Ezt követően Liptainak a bíróság kétszer küldte el a vádiratot, amit a híresség nem egészen 2012 szeptemberéig nem vett át.

Betiltották Keira Knightley reklámfilmjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130214-betiltottak-keira-knightley-angol-szineszno-reklamfilmjet-szexualis-tulfutottsege-miatt.htmlTáncolj te is az erőszaktól szenvedő nőkért február 14-énhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130213-az-eroszaktol-szenvedo-nokert-tancolnak-vilagszerte-februar-14en.html18 speciális érdekesség Alfred Hitchcockrólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130212-mozi-szorakozas-film-18-specialis-erdekesseg-alfred-hitchcockrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.