Pornóképeket küldött édesapjának a színésznő

küldés színésznő kellemetlenség email pornókép Anna Friel édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves színésznő, Anna Friel elég kínos helyzetbe keveredett nemrég. Véletlenül édesapjának küldött pornográf képeket.

A brit sztár, akit hazánkban leginkább a Halottnak a csók című sorozatból ismerhetünk, éppen legújabb szerepéhez készített kutatómunkát, amikor figyelmetlenségből rosszul címzett meg egy zavarba ejtő tartalmú e-mailt. Anna az említett filmben Paul Raymond pornóbáró feleségét alakítja, ezért gyűjtött erotikus képeket, melyeket később apjának továbbított.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Küldtem egy e-mailt apukámnak, amelyben Jean Raymondról volt néhány fotó. Ezek után felhívott és azt mondta: 'Szerintem ezzel most egy kicsit messzire mentél.' Nem értettem, hogy miért mondja ezt, aztán jöttem rá, hogy neki küldtem az e-mailt, amihez konkrétan pornófelvételeket csatoltam. Nagyon megalázó volt" - nyilatkozta Friel a Female Firstnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.