Ezt mindenkinek tudnia kell a nőkről!

lista nők jellegzetesség Karinthy Frigyes vicces férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak sokszor úgy érzik, hogy nem értik a nőket. A Life.hu most segít. A Nemzetközi Nőnap alkalmából összeszedtünk néhány fontos és alapvető dolgot a szebbik nemről. Szóval papírt és ceruzát elő!

"Férfi és nő hogyan érthetnék meg egymást? Hisz mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit." Mennyire igaz még ma is Karinthy Frigyes híres idézete. Mi most összegyűjtöttünk néhány vicces tényt a nőkről, ami a pasik szerint ránk jellemző, és mindkét nemnek tanulságos lehet. Íme a lista. Egyetértetek vele?

Thinkstock
Thinkstock


"Nincs egy göncöm, amit felvegyek!" Ismerős? Bár tele a gardrób ruhákkal, a nők általában sosem tudják, hogy mit viseljenek.
A nők mindig fogyókúráznak. Mindig és mindenhol van ok a diétára.
A nők nem tudnak titkot tartani. Véletlenül vagy szándékosan a lányok mindig kikotyogják a titkokat.
Nincs őszinte válasz arra a kérdésre, hogy "Jól nézek ki, drágám?" A pasik szerint ez egy igazi csapdahelyzet, mert ha rosszul válaszolnak, még tovább kell várniuk, amíg a nő elkészül, és mindenhonnan elkésnek. Szóval általában hazudniuk kell.
A nők mindig kimagyarázzák a shoppingolást. Új munkahely, öröm vagy bánat: mindig van mentség arra, hogy miért kellett egy új cipőt beszerezni.
A nők nem tudnak csendben maradni 1 percnél tovább. A csajok állandóan fecsegnek, és sosem bírnak csendben megülni a fenekükön.
A lista persze nem teljes. Bátran ki lehet egészíteni!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.