Kate Moss Mila Kunis VV Fecó baleset Cipő homoszexualitás Eva Longoria Tóth Vera hóesés Bulvárkoktél Bódi László közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején elhunyt a betegségével jó ideje küzdő legendás magyar énekes, Cipő. A hosszú hétvégét pedig beárnyékolta a havazás okozta katasztrófa, de szó lesz még nagy bejelentésekről is a Life.hu heti bulvárkoktéljában.

Elhunyt az imádott énekes

A hét elején elhunyt Cipő, a Republic zenekar frontembere. A fantasztikus zenész mindössze negyvenhét éves volt. Órákig küzdöttek az orvosok Bódi László életéért, de már nem lehetett őt megmenteni. Cipő egyébként évek óta komoly szívproblémákkal küzdött. A tragédiáról ismert emberek is nyilatkoztak a következő videóban:

Katasztrófa a hét végén

Az év első hosszú hétvégéje nem is indulhatott volna rosszabbul: az előzetes jelentések igaznak bizonyultak, és a havazás megbénította a fél országot. Emberek százai rekedtek étlen-szomjan az utakon, és sokan az autójukban éjszakáztak a zord körülmények ellenére is. A történtekről itt olvashatsz bővebben. Orbán Viktor pedig rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a hóhelyzet miatt, és arra kérte a lakosságot, hogy tegyenek eleget a hatóságok kérésének.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

Szakítás és magány az RTL Klub sztárjainál

Mádai Vivien, az RTL Klub egykori műsorvezetője a Life.hu-nak mesélt válásáról és a szingliségéről. Vivien elmondta, mi a helyzet a volt férjével, és mesélt arról is, milyen lenne számára az ideális férfi. VV Fecó sincs jobb helyzetben: a ValóVilág egykori szereplőjét elhagyta a felesége, Angéla. Az okokról itt olvashattok bővebben.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Színt vallottak a zenészek

Március közepe a vallomások hete volt. Tóth Vera énekesnő a TV2 Hal a tortán című műsorában bevallotta, hogy roma vér is csörgedezik az ereiben. A brit X-Factor sztárja, Christopher Maloney ennél jóval messzebbre ment. Az énekes ugyanis a minap számolt be arról, hogy a saját neméhez vonzódik.

Forrás: Facebook/Hal a tortán
Forrás: Facebook/Hal a tortán

Sztárok smink, ruha és edző nélkül

Ez a hét sem múlhatott el villantások nélkül. Mila Kunis színésznő smink nélkül merészkedett az utcára - a festetlen bombázóról készült képet itt megnézheted. Kate Moss sem tétlenkedett: a modell egy óriásplakáton feszít egy szál bugyiban és tűsarkúban New York közepén. Reméljük, az autósok nem bámészkodnak el a meztelen test láttán... A hét villantója azonban egyértelműen Eva Longoria volt. Az egykori "Született feleség" pár kilót magára szedett az utóbbi hónapokban. Kikerekedett bikinis testét pedig egy brazil tengerparton tette közszemlére. Vajon a szépség mostanában hanyagolta az edzőjét?

Forrás: www.stuartweitzman.com
Forrás: www.stuartweitzman.com

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét



Görögországból jön az ingyen sörhttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-eurovizios-dalfesztival-2013-kritika-a-vicces-dalokrol-es-bonnie-tyler.htmlKossuth-díjat kapott Rudolf Péter és az Omega ishttp://www.life.hu/szorakozz/20130315-atadtak-a-kossuthdijakat-kituntetett-lett-tobbek-kozott-rudolf-peter.htmlKiverte rajongója fogát Axl Rosehttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-axl-rose-a-guns-n-roses-frontembere-egy-koncerten-mikrofonnal.html10 idegesítő tevékenység a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-iwiw-es-facebook-a-10-legidegesitobb-tevekenyseg-a-kozossegi.htmlSzingli, és élvezi! - Álompasi a habokbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-liam-hemsworth-szexi-szinesz-par-napja-szingli-ausztraliaban-szorfozott-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.