Pippa Middleton Palvin Barbara Chuck Norris Eva Mendes Takács Nóra Katalin hercegnő Cipő Bulvárkoktél Bódi László Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten búcsúztatták az imádott magyar énekest, Cipőt. A temetésen ezrek vettek részt. Katalin hercegnő érdekes helyre látogatott, húga, Pippa pedig fülig szerelmes. Következzen a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Búcsú Cipőtől

Pénteken ezrek gyűltek össze Bódí László temetésén a kistarcsai köztemetőben. A gyászolók eleget tettek a Republic együttes kérésének, és egy szál sárga rózsával búcsúztak az együttes frontemberétől. Cipő március 11-én 47 évesen hunyt el szívbetegségben.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

Néhány napja még egy zenész, Jason Molina is távozott az élők sorából. A 39 éves basszusgitáros halálát az alkoholizmusa által okozott szervi elégtelenség okozta. A népszerű magyar énekesnő, Csézy is gyászol: pár napja elvesztette imádott nagymamáját. Az énekesnő ezért nem folytatja tovább A Nagy Duettet. Arról, hogy kik lépnek fel Csézy és párja, Gesztesi Károly helyett, itt olvashatsz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hétköznapi hírességek

Katalin hercegnőről mindig is tudtuk, hogy nem hordja fenn az orrát. Vilmos herceg felesége a napokban Erzsébet királynővel az oldalán egy metróállomást látogatott meg Londonban. Arról, hogy a látogatáson milyen ajándékot kapott a bájos kismama, itt olvashatsz bővebben. Fehér Zoltán, az X-Faktor egykori sztárja azonban lassan eltűnik a süllyesztőben: a fiatal énekes jelenleg egy öltönyöket árusító üzletben dolgozik eladóként.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Fülig szerelmesek a szépségek

Pippa Middleton le se tagadhatná, hogy odáig van új választottjáért, a sármos, jóképű, látszatra tökéletes Nico Jacksonért. A pár tavaly ősz óta jár együtt, de már több luxusútra is közösen vállalkoztak. Reméljük, most már Pippa is megtalálja a hercegét! Ha minden jól megy, Dér Heni is hamarosan révbe ér. A dögös énekesnőnek már nem lenne ellenére a családalapítás. Arról, hogy miért is vallott Heni a magánéletéről, itt olvashatsz.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Megcsúnyult sztárok és pucér mellek

A héten Chuck Norris rajongói kiakadtak: a színész megszabadult ikonikus szakállától, ami sebezhetővé és öregebbé tette ábrázatát. A róla készült friss fotót itt nézheted meg. A gyönyörű Eva Mendes színésznő is megcsúnyult - méghozzá egy film kedvéért. Arról, hogy pontosan mi történt vele, itt írtunk korábban. VV Éva pár hétig keveset hallatott magáról, a hét elején azonban tett róla, hogy a neve ismét téma legyen. A ValóVilág egykori hősnője ugyanis közszemlére tette pucér melleit. Még ilyet!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Villantások és dicsőség a hazai divatvilágban

A héten az egyik népszerű női magazin díjazta a kedvenceit. A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra lett az év műsorvezetője. Nóra készülődését itt nézheted meg! A díjátadón - ahol a hazai sztárok is szép számmal megjelentek - Palvin Barbit is díjazták. A fiatal modell örömében cigánykerekezett egyet, ennek köszönhetjük a hét villantását. Kattints ide a képért!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.