Tóth Gabi Cha-Cha-Cha tangó RTL II sírás tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szenvedélyes tangó és a pezsgő cha-cha-cha volt a szombat este két főszereplője - már ami a táncokat illeti. A párok a héten - a sérülések ellenére - kitettek magukért. A Life.hu megmutatja három kedvenc produkcióját.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor
Múlt héten nem győzte meg száz százalékosan a zsűrit Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor párosa, a héten viszont a kidolgozott, tökéletesen felépített tangójukkal elvarázsolták az ítészeket és a közönséget is. Amit táncról el lehet mondani pozitívat, azt mind el is mondták rájuk. Varga Izabella pedig a nőiesnél és nőiesebb volt. Le a kalappal!

Tóth Gabi és Markó Róbert
Az egész stúdió lélegzetvisszafojtva, lúdbőrözve nézte végig Tóth Gabi és Markó Róbert produkcióját, amelyben Gabi kitáncolta minden fájdalmát. Szenvedélyes táncuk láttán Esztergályos Cecília megjegyezte, csodálkozik, hogy Gabiék még nem alszanak együtt. A produkció vége sírásba fulladt. "Ebben a táncban zártam le azokat a rossz dolgokat, amelyek mostanában történtek velem, és innentől próbálok előre nézni" - mondta Gabi könnyeivel küszködve az őt faggató Lilunak. A Szombat Esti Láz after-műsorában kiderült, hogy Gabi a nézőket is megríkatta, de Lilu szeme is könnybe lábadt. "Tönkreteszel ma engem" - mondta Gabinak.

Vastag Csaba és Mármarosi Tünde
Huncut cha-cha-chával rukkolt elő Vastag Csaba és táncpartnere, Mármarosi Tünde. Keleti Andrea szerint Csaba ebben a produkcióban volt eddig a leghitelesebb. A zsűri ugyan a negyedik helyre sorolta őket, de az x-faktoros csípőmozgás, amit természetesen Esztergályos Cecília sem mulasztott el megdicsérni, minket is lenyűgözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.