Kiskorú lányt izgatott az RTL Klub egykori sztárja

kiskorú izgatás VV Jerzy Való Világ sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalkorúakat szórakoztatott sztriptízével VV Jerzy hétvégén egy vidéki szórakozóhelyen. A ValóVilág negyedik szériájának szépfiúja évek óta keresi kenyerét a vetkőzéssel.

A hét végén egy vidéki szórakozóhelyen a ValóVilágból ismert Jerzy volt a fellépő, akiről fotók is készültek, ahogy egy lánnyal kacérkodik. Ebben nem is lenne semmi érdekes, csakhogy a lány fiatalkorú, és a 18 pluszos műsorra be sem engedhették volna a szórakozóhely üzemeltetői. Jerzy állítólag el is vonult kettesben a lánnyal; mentségére váljék, fogalma sem lehetett róla, hogy a lány mindössze 16 éves - értesült a Blikk.

Forrás: Facebook / VV Jerzy
Forrás: Facebook / VV Jerzy

"Ez kényes téma, éppen ezért nagyon odafigyelek a szabályokra. A férfiak esetében nem igazán jellemző, hogy teljesen meztelenre vetkőznének egy ilyen show közben, ha mégis, azt valóban csak a felnőttek nézhetik" - mondta az egykori valóságshow-hős. "Amikor viszont marad az alsónadrág, abban semmi kivetnivalót nem találok. Bárki láthat ilyet a strandon" - nevetett Jerzy. "Néhány éve körbekérdeztem a lányokat, mi tetszik nekik jobban, egy tanga vagy egy bokszeralsó, és mivel a többség a bokszerre szavazott, én is ebben lépek színpadra" - magyarázta Jerzy.

A jogász álláspontja azonban más, mint amit a ValóVilág egykori szereplője gondol az üggyel kapcsolatban.

"Tettleges becsületsértésnek minősül Jerzy tette, ami miatt feljelentheti őt a lány vagy a szülei. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető" - fogalmazott dr. Kamarás Péter, a Blikk jogi szakértője.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Feszes popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/szepulj/20130320-candice-swanepoel-szupermodell-beavatott-feszes-popsijanak-titkaiba.htmlKívánd felebarátodét: hódít a lakásturihttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-hoditanak-a-lakasturik-olcso-markas-divatos-ruhak-amiket-fel-lehet.htmlElhagyja az országot a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130323-elhagyja-magyarorszagot-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-es-finnorszagba-koltozik.htmlBájos kislányból dögös nő lett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-fotokon-akkor-es-most-reese-witherspoon-oscar-es-golden-globedijas.htmlKalandra fel! Íme a világ legdrágább útjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130321-a-vilag-legdragabb-utja-ket-evig-tart-962-helyet-erint.htmlGyerek reményében ment férjhez Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-esztergalyos-cecilia-szineszno-a-kivalo-muvesz-magenelete-nem-ugy-alakult.htmlAkiktől elalélunk: a legjobb pasik a mozivásznonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130322-szexi-es-sarmos-ferfiak-a-moziban-brad-pitt-heath-ledger.htmlÚjra a szexiparban dolgozik Gigi és Jerzyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111103-valo-vilag-4-ujra-a-szexiparban-dolgozik-gigi-es-jerzy.htmlVV Jerzy összejött Müller Attila exévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110811-vv-jerzy-osszejott-muller-attila-exevel-alexandra-diamonddal.htmlVV Jerzy szívszorító vallomása: Többé nem akarja látni édesanyját!http://www.life.hu/tested-lelked/20110517-jerzy-soha-tobbe-nem-akarja-latni-edesanyjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.