Sarka Kata Mihalik Enikő Ireland Baldwin Szilveszter gazda Schobert Lara Republic Cipő Schobert Norbi bulvár Alec Baldwin Kim Basinger Bulvárkoktél Szombat esti láz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten leginkább Vilmos herceg és egy szexi sztárcsemete tartott lázban bennünket. Hogy miért is, az a Life.hu bulvárkoktéljából kiderül.

Vilmos herceg leköszön

A herceg hamarosan apa lesz, éppen ezért egy váratlan döntést hozott a napokban: elhagyja a királyi légierő kutató-mentő csapatát. A herceg ezentúl születendő gyermekére szeretne koncentrálni. Erről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Új néven folytatja a Republic

Cipő halál óta azt találgatják, vajon mi lesz a zenekar sorsa. Nemrég azonban a csapat basszusgitárosa, Boros Csaba megszólalt. Ahogy azt a Life.hu is megírta, a zenész elmondta, mi lesz a zenekar új neve, és várhatóan ki lesz a csapat énekese. Cipő halála után nem sokkal pedig egy újabb magyar zenész távozott az élők sorából: nemrég elhunyt Illés Károly, az Illés zenekar alapítója.

Cuki sztárgyerkőcök

Schobert Norbi kislánya, Lara is elindult a TV2 gyermek tehetséggondozójában - tudta meg a héten a Life.hu. Bár a tündéri kislány nem jutott be a műsorba, Norbi nagyon büszke gyermeke teljesítményére. Sarka Kata kisfia egyelőre nem tör hasonló babérokra, de attól még szerintünk nagyon édes gyerek. Kata, aki mostanában még kórházban is volt, a héten már nagy erőkkel készült a húsvétra: egy tündéri fotón meg is mutatta a közösségi oldalán, hogy ő és Dávid fia már nagyban takarítanak.

Forrás: Instagram/katasarka
Forrás: Instagram/katasarka

Szexi szépségek, ha pózolnak

Mihalik Enikő igen szexi fotókon pózol egy magazinban. A sikeres magyar modellről jó néhány félmeztelen fotó is készült, melyek nagyon igényesre sikeredtek. Ha kíváncsi vagy rájuk, ide kattintva megnézheted őket. A Szombat Esti Lázban Szilveszter gazda párja is kitett magáért: Molnár Andrea észvesztően festett türkiz ruhájában. Hogy mitől volt annyira vonzó a táncosnő kreációja, azt ide kattintva megtudhatod. Ireland Baldwin sem tétlenkedett a héten: Alec Baldwin és Kim Basinger 17 éves lánykája egy bikinis fotón mutatta meg, hogy igenis van helye a modellvilágban. Ezzel mi is egyetértünk!

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin
Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét



Újra szerelmes a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130331-bencsik-tamarara-a-megasztar-enekesnojere-vegre-ratalat-a-szerelem-es.htmlFurcsa segédeszközre van szüksége Szilveszter gazdánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-szilveszter-gazdat-papirbol-kivagott-talpak-segitsegevel-tanitja-molnar-andrea-tancolni.htmlA Nagy Duett emlékezetes dalaihttp://www.life.hu/legykepben/20130328-a-nagy-duett-legemlekezetesebb-3-produkcioja.htmlExtrém jelmezben lép fel Szabó Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130330-szabo-gyozo-magyar-szinesz-arpa-attila-magyar-szinesz-mezeben-lep.htmlNyúljelmezben főzött a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-hargitai-bea-a-hal-a-tortanban-nyuszi-jelmezben-szolgalta-ki.htmlEgyre inkább Ben Affleckra hasonlít a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130327-varga-viktor-enekes-kulseje-megvaltozott-egyre-inkabb-ben-affleckra-hasonlit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.