Kissé beteges az új kutyadivat

2013.04.08. 16:27

Itt az új kutyadivat-őrület: harisnyanadrágba és magas sarkú cipőbe bújtatják a kutyákat. A hóbort Kínából ered, és villámgyorsan terjed. Szegény blökik!

Nagyon unatkozhatnak a kínaiak: az ázsiai országban most az a sikk, hogy a gazdik harisnyanadrágba öltöztetik kutyáikat, lefotózzák szerencsétlen ebeket, és posztolják a fotókat az internetre. Erre szokták azt mondani, hogy nagy az isten állatkertje.

Forrás: hot.weibo.com
Kattints a képre, és nézd meg a többieket is galériánkban!

Az még rendben van, hogy néhány kistestű állat kabátot vagy pulóvert hord télen, különben szétfagyna, de erre a harisnyás őrültre nehezen találjuk a szavakat. Vajon mi járhat a kutyusok fejében, amikor a gazdi ilyen göncbe kényszeríti őket? Szerintetek ez még a vicces kategória?
Itt egy képes beszámol az új őrületről:

Őrület volt a Szent Johanna gimis bulihttp://www.life.hu/szorakozz/20130406-szjg-iii-szent-johanna-gimi-talalkozo-hatalmas-siker-volt-leiner.html Parádé a porondon - programok áprilisrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130405-program-szabadido-szorakozas-parade-a-porondon-programok-aprilisra.html Sikeres leszel, ha kutyát simogatszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130405-kutyakat-kolcsonozhetnek-egy-skot-egyetem-diakjai-hogy-simogatasukkal-jobb-jegyeket.html II. Erzsébet mint Bond lány? Igen!http://www.life.hu/szorakozz/20130405-ii-erzsebet-brit-kiralyno-baftadijat-kapott-a-legemlekezetesebb-bondlany-szerepeert.html Vilmos herceget kikosarazta egy kislányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130405-vilmos-herceg-csokjat-elutasitotta-egy-skot-kislany-mert-megijedt-tole.html
Kínakutyaöltöztetésharisnyanadrág