Hajós András tanárok TV2 gyerekek Az ének iskolája Friderikusz Sándor Szulák Andrea Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor megnyitotta a tehetségek előtt Az ének iskoláját, és remekül hozta az osztályfőnöki szerepkört. Hajós András vicces volt, Szulák Andrea olvadozott a zsűriasztal mögött, Király Viktorról kiderült, hogy bírja a gizda gyerekeket, Szandi pedig megtalálta gyermekkori önmagát.

Az ének iskolája egy humoros családi műsor, ami arra tökéletesen megfelelő, hogy szombat esténként a család együtt derüljön Hajós András poénjain vagy Friderikusz Sándor különös kalandjain. A gyerekek aranyosak, a szülők izgulnak, beleláthattunk egy-egy család életébe, és megnézhettük, hogyan falatozik fasírtot a panelban Fridi.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


A kislányok között igazi egyéniségek vannak

A tanári kar 8 és 14 év közötti gyerekeket keresett. Az első adásban már csak azokat a diákokat láthattuk, akik bekerültek Az ének iskolájába. A kétkörös válogató után pedig azt követhetjük nyomon, hogyan fejlődnek a gyermekek, így nagy drámákra nem kell számítani.
Az első nyolc nebulót nagyon jól válogatták össze a szerkesztők, mert amellett, hogy jó hangú kisgyerekek, mind különböző egyéniségek. Flóra a legfiatalabb, ő a cuki kislány, akit az előzetesben is láthattunk már és Szandi osztályába került.

Magdi a humoros furcsa lány, akiből a színpadon előjött a parodista, és egyből levette a zsűrit a lábáról, természetesen Hajós azonnal lecsapott rá. Marcella rapper tesóival erősített a bemutatkozásnál és úgy tűnt, a zsűrinek a családi együttes jobban tetszett, mint a kislány egyéni produkciója, de azért Viktor bevállalta őt. Bogi szereplése közben Friderikusz teljesen azonosult az osztályfőnöki szerepkörrel, és nagy gesztusokkal instruálta a kislányt, biztatva, hogy mosolyogjon. Szandi gyermekkori önmagát látta Bogiban.
Az ének iskolájába beválogatott gyermekekhez Friderikusz egyenként ellátogatott, és próbált meglepetést okozni, de fura mód Bogi volt az egyetlen, aki a nyakába ugrott továbbjutásának híre hallatán. Ebből is látszik, a gyermekek még nem értékelik túl a médiát és Friderikuszt.

A fiúk hozzák a kedvenc karaktereket

A vagány, az érzelmes és a gizda srác karaktere nem hiányozhat a műsorból. Szulák Andi vette a csapatába az első két kategóriába eső fiúcskát, Zsoltit és Matyit. Roli belőtt séróval és a Mizu című dallal indított, Király Viktor egyből megkedvelte a gizda kissrácot, őt a továbbjutás hírével a vonaton lepte meg Fridi, akit a fiú kalauznak nézett, de az öröm ettől függetlenül nem maradt el.
A szokásos forgatókönyv szerinti nagy durranás a műsor végére maradt és jött Lacika, aki a sokat látott zsűrit is elkápráztatta. A kissrác olyan hangi adottságokkal rendelkezik, ami egy felnőtt tehetségkutatóban biztos dobogós helyre repítené, de itt be kell érnie Hajós András sziporkázó poénjaival. Az ő családjához is személyesen ellátogatott Fridi és a kis panellakás konyhájában vígan falatozta a fasírtot, amit a kisfiú anyukája készített.
A műsor összességében egy jól összeállított gyermekekkel és sztárokkal fűszerezett show. Az pedig a jövő titka, melyik sztártanár mit tud majd kihozni a dalos gyerekcsapatból.

Dekoltázst villantott a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130417-kovacs-patricia-musorvezeto-dekoltazst-villantott-a-szupertv2-reggeli-musoraban.htmlA TV2-höz igazol R. Kárpáti Péter?http://www.life.hu/legykepben/20130418-r-karpati-peter-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-a-joban.htmlMegerőszakolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130401-nemi-eroszakot-kovettek-el-vamos-erikan-a-tv2-musorvezetojen-meg.htmlSok pofont kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sok-pofont-kapott-joshi-bharat-a-tv2-musorvezetoje-aki-majdnem.htmlSchoberték lányát kiejtették a TV2 műsorábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-schobert-lara-schobert-norbi-lanya-is-elindult-az-enek-iskolajaban.htmlElhagyja az országot a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130323-elhagyja-magyarorszagot-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-es-finnorszagba-koltozik.htmlLetartóztatták a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-kistvan-a-bunok-es-szerelmek-sztarja-bortonbe-kerulhet.htmlKatalin hercegnő visszaköltözik a szüleihezhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130420-katalin-hercegno-visszakoltozik-a-szuleihez-egy-kis-idore-a-vilmossal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.