Kimberly Wilkins gazdagodás lakástűz tévés nyilatkozat megzenésítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint a mesében. Egy nő, akinek leégett a háza, évekkel ezelőtt nyilatkozott erről a tévében. Az asszony stílusa annyira megtetszett valakinek, hogy megzenésítette, és azóta terjed az interneten. A nő pedig meggazdagodott. Hihetetlen!

"Ain't Nobody Got Time for That." Magyarul: "Senkinek nem volt rá ideje." Ez az a híres mondat, ami megragadta a Youtube-ozók figyelmét és megzenésítették. Nem csoda, hogy lecsaptak rá, hiszen az oklahomai nőből, Kimberly Wilkinsből egyszerűen sugárzik az életöröm. Imádjuk és azóta ezt a dalocskát dudorásszuk.
Íme, a megzenésített videó:

Máskor is volt már ilyen vicces akció. Néhány éve született meg a "Tudomány szimfóniája" című produkció, amelyben atomokról, szubatomi részecskékről lehet hallani jó kis ütemes, zenei aláfestéssel. A főszerepben Morgan Freeman, és Stephen Hawking. Így máris jobban kedveljük a kémiát is. A megzenésített tudományról készült videóba itt hallgathattok bele:


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.