Bikán lovagol a burleszk királynője

modell zene Dita Von Teese táncos videó LifeNight 30 Seconds To Mars Jared Leto burleszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikánsra sikeredett Jared Leto legújabb videója a szexi Dita Von Teese táncosnővel.

Úgy tűnik, a burleszk koronázatlan királynőjének tehetségét érdemes kihasználni a siker érdekében. Talán így gondolkodott Jared Leto, a 30 Seconds to Mars frontembere is, amikor Dita Von Teese-t felkérte, szerepeljen az Up In The Air videójában. A modellként és táncosként is sikeres Ditának nem volt ismeretlen ez a műfaj, korábban például két férfit is kényeztetett egy klipben.
Marilyn Manson exfelesége mindössze egy csillogó rózsaszín fehérneműt visel, ami bizony nem sokat hagy a képzeletnek. A 40 éves Ditának nincs is mit szégyellnie, nagyszerűen fest a falatnyi göncökben, amiben még egy bikát is sikerül megülnie.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



A fiatal özvegy, és akit bogár csípett halálrahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130426-pina-menichelli-leda-gys-italia-almirante-az-olasz-nemafilmek.htmlTakács Nórának mindig jó kézügyessége volthttp://www.life.hu/szorakozz/20130428-takacs-noraval-a-hogyan-legyek-jo-no-es-a-lifehu.htmlTananyag lett a Life.hu!http://www.life.hu/szorakozz/20130428-tananyag-lett-a-lifehu-a-tv2-akademiajan-ahol-eloadast-tartott.htmlHajdú Péter gardróbja akkora, mint Ganxsta lakásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130427-hihetetlen-luxusban-el-hajdu-peter-es-sarka-kata-a-hal.htmlÖvé a világ legjobb munkája: csúszdatesztelőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-seb-smith-egy-fiatal-srac-egesz-nyaron-vizi-csuszdakat-tesztel.htmlÍgy festett a szexbomba 15 évesenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-lifenight-sosem-latott-fenykep-kerult-elo-a-szexszimbolumrol-marilyn-monroerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.