Alexa címlaplány döntő Viasat3 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexa nyerte meg a Viasat3 Címlaplány című versenyét. A győztes 3 millió forinttal lett gazdagabb.

A döntőben a zsűritagok adhatták le voksukat az abszolút kedvencükre. Mivel 2-2 szavazat érkezett Alexára és Lucára, ezért holtverseny alakult ki és Nánási Pál dönthette el a végeredményt. Ő volt ugyanis az egyetlen, aki a többségtől eltérően voksolt. Az ő döntése nyomán Alexa nyerte a versenyt, aki így- a dicsőség mellett- 3 millió forinttal is gazdagabb lett, aki egy hatalmas sikoltással fogadta az örömteli hírt.

Címlaplány Facebook oldala
Címlaplány Facebook oldala

Az eredményhirdetés pillanata

Szex a múzeumban - a Rubens-szindrómahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130528-szorakozas-utazas-szabadido-szex-a-muzeumban-rubensszindroma.htmlKoronát kapott Katalin sztriptíztáncos rokonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-lifenight-katrina-darling-katalin-hercegno-unokatestvere-egy-jotekonysagi-rendezvenyen-sztriptizelt.htmlCsinibabákkal bulizik a hollywoodi színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-leonardo-dicaprio-szinesz-egy-csokornyi-csinos-modellel-bulizott-egy-luxushajon.htmlTündérpor és pipitér - a legszínesebb szavakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-a-prizma-lett-a-legszinesebb-magyar-szo-iden-megelozte-a.htmlSzőrt és pocakot növesztett Mr. Bighttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-chris-noth-a-szex-es-new-york-egykor-szexi-mr.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.