Katalin hercegnő jótékonysági rendezvény táncosnő unokatestvér LifeNight Bécs Katrina Darling sztriptíz burleszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első alkalom, hogy Katrina Darling feltűnést kelt. A brit hercegnő unokatestvére ezúttal a jó ügy érdekében lejtett erotikus táncot egy rendezvényen.

Merész burleszkelőadást láthattak a bécsi városházán egybegyűltek, akik Európa legnagyobb hangvételű jótékonysági eseményére érkeztek. Katalin hercegnő sztriptíztáncosként tevékenykedő unokatestvére, Katrina Darling egy szexi burleszkshow-val kápráztatta el a Life Ball nevű rendezvény vendégeit. A korábban bankárként dolgozó lány humoránál volt, amikor koronával a fején megszabadult tűzpiros fehérneműjétől. A csupaszon maradt intim részeit pedig mindössze egy-egy apró királyi fejfedő díszítette. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattintva nézheted meg őket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hogy mit szól Katalin hercegnő a távoli unokatestvérének szerepléséhez, azt nem tudni. Az azonban biztos, hogy a Life Ball rendezvényestjén nagyra értékelte a közönség a műsort, amelyet többek között maga Bill Clinton és Elton John is végignézett.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.