Gisele Bündchen Vogue szupermodell vetkőzés bikini bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta tökéletes testét Gisele Bündchen. A szupermodell néhány hónapja hozta világra második gyermekét, de máris bombázóként pózol. Merész fotók!

Ledobta ruháit Gisele Bündchen. A szupermodell a brazil Vogue júniusi számában mutatta meg szexi oldalát és tökéletes testét, pedig mindössze hat hónapja szülte meg kislányát, Viviant. A szexi fotókon bikiniben, de van, hogy egy szál bőrcuccban feszít a híresség.

Forrás: vogue.globo.com/Mario Testino
Forrás: vogue.globo.com/Mario Testino

Nehéz elhinni, hogy Gisele egy hathónapos, illetve egy 3 éves gyermek édesanyja. Egyszer bevallotta, hogy ő is a jógára esküszik: hetente háromszor végez gyakorlatokat, illetve a gyerekek születése előtt kungfuzott is. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a szupermodell legutóbb egy üdülőhelyen büszkélkedett el bikinis alakjával.

Tökéletes testét mutogatta a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130510-gisele-bundchen-szupermodell-egy-csinos-bikinis-fotot-posztolt-magarol.htmlAz első fotó Gisele Bündchen kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20130208-elso-foto-gisele-bundchen-modell-es-tom-brady-focista-kislanyarol.htmlKislányával száguldozott a szupermodellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130320-gisele-bundchen-szupermodell-es-focista-ferje-tom-brady-nemreg-szuletett.htmlŐ a fiatal Whitney Houston - elképesztő videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-zsenialisan-enekelte-el-egy-kislany-whitney-houston-slageret-a-britains.htmlTörpökké alakultak a legnagyobb divatdiktátorokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-karl-lagerfeld-coco-chanell-es-tobb-nagy-divatdiktator-torp-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.