Britains Got Talent Simon Cowell Lisa Sewards Szűcs Zoltán tehetségkutató műsor nyerés Attraction Nagy-Briannia Real Action tánccsoport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változatlanul imádják az Attraction nevű magyar csapatot Nagy-Britanniában. A látványszínház bejutott a legjobbak közé a Britan's Got Talent tehetségkutatóban. A minap a Mail Online egyik újságírója gyakorolt együtt a táncosokkal. Azt mondta: az esélyesek között van a csapat, annak ellenére, hogy magyarok.

Egyre népszerűbb Nagy-Britanniában is az Attraction nevű magyar formáció. A látványszínház a legnagyobb brit tehetségkutatóban tűnt fel. A Britain's Got Talent adását több mint 13 millióan látták, nem csoda, hogy a tánccsoport egyik pillanatról a másikra híres lett. Bejutottak a legjobb 45 közé is, így az élő show-ban szurkolhatunk értük legközelebb. Közben a Mail Online egyik újságírója a táncosokkal edzett a minap.

Forrás:  Attraction
Forrás: Attraction

Az Attraction

Lisa Sewards a próbáról egy hosszú cikkben számol be. Egyebek mellett azt írja: "Fájnak a térdeim és a testem minden porcikája sajog, mintha egy fárasztó testedzésen vettem volna részt. Csak az árnyéka vagyok egykori önmagamnak." Beszámol a társulat történetéről is: Real Action, vagyis Szűcs Zoltán álmodta meg a tánccsoportot, akit a Hip-Hop Boyzból is ismerhetünk. Az újságírónő szerint az Attraction esélyes a nyerésre, annak ellenére, hogy magyarok. Arra utalt, hogy az elmúlt hetekben sok kritika érkezett, hogy miért léphetnek fel külföldiek egy brit tehetségkutatóban. Simon Cowell, a show megálmodója azonban a védelmébe vette a mieinket. Úgy fogalmazott: "Európa részei vagyunk. Örömteli, hogy a tehetségek a show kedvéért Londonba utaznak. Ez azt jelenti, hogy a briteknek össze kell szedniük magukat." A csapat legnagyobb álma, hogy megnyerje a versenyt és a királynő előtt is fellépjenek.

Az Attraction gyönyörű előadását itt nézhetitek meg:

Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.htmlFelfigyelt a világ a magyar tánccsoportrahttp://www.life.hu/legykepben/20130418-az-attraction-magyar-tanccsoport-a-vilaghir-koszoben-all-a-tengerentulrol.htmlÚjabb magyar siker Nagy-Britanniában - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-a-freelusion-nevu-magyar-csapat-is-lenyugozte-a-britains-got.htmlSebestyén Balázs nagyon elszállthttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-vadon-jani-elkuldte-a-lifehu-riporteret-a-fenebe-sebestyen-balazs.htmlŐ a fiatal Whitney Houston - elképesztő videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-zsenialisan-enekelte-el-egy-kislany-whitney-houston-slageret-a-britains.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.