kutyasétáltatás Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel és Justin Timberlake még csak pár hónapja házasok, de a két sztár az év nagy részében egymástól távol van. Meddig lehet ezt bírni?

Justin és Jessica állítólag jól megvan egymással, mégis az utóbbi hetekben nagyon keveset mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Jessicát nap mint nap látni Manhattenben kutyát sétáltatni, de a szépség szinte mindig egyedül van. A minap is lencsevégre kapták őt pórázzal a kezében, Justin nélkül...

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Ezzel semmi baj nem lenne, hiszen mindketten híresek, sokat dolgoznak, és sajnos igen nehéz a munkákat összehangolni. Az már nagyobb baj, hogy míg Jess New Yorkban van, addig férje több ezer kilométerrel messzebb, Los Angelesben időzik. Ráadásul nemrég lencsevégre kapták a zenészt egy csinos barna hölggyel... Mi azért szurkolunk nekik.

Fater, kezdünk! Apák és fiúk a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-will-smith-es-jaden-smith-legujabb-filmje-a-fold-utan.htmlMegcsalás és csupasz popsi - bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-a-lifehu-bulvarkokteljaban-benne-van-a-2013as-comet-gala-jennifer.htmlVicces videó: furcsa hangokat ad ki a cicahttp://www.life.hu/szorakozz/20130612-lifenight-cuki-es-vicces-video-koromvago-ollo-kattogasara-furcsa-hangokkal.htmlIlyen palotában él Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-paris-hilton-celeblany-megengedte-sofia-coppola-rendezonek-hogy-a-hazaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.